10:31 uur 25-04-2018

Asuragen presenteert op de World CB& CDx Europe Summit in Londen, VK

AUSTIN, Texas–(BUSINESS WIRE)– Asuragen, Inc., een bedrijf voor moleculaire diagnostiek levert eenvoudig te gebruiken producten voor complexe tests in genetica en oncologie, heeft bekendgemaakt dat zijn senior vicepresident voor commercial operations, Colin Hill, een rondetafeldiscussie zal voorzitten tijdens de 2018 World Clinical Biomarkers & Companion Diagnostic (CB & CDx) Europe Summit van 1-3 mei in Londen, VK. De sessie zal zich richten op de imminente wijzigingen van de regulatieve omgeving in Europa en de implicaties voor farmaceutische en diagnostische bedrijven die samenwerken om precisiegeneeskunde te verbeteren.

“Precisiegeneeskunde wordt een realiteit overal ter wereld, en de regelgeving ontwikkelt zich snel,” zei Hill. “Het is essentieel dat we nauw samenwerken met de farmaceutische sector, medische apparatuur en in vitro diagnostiek, wanneer we deze nieuwe omgeving met succes willen verkennen. Terwijl ons succes zeker lering zal trekken uit de ervaring in de VS, moeten we ons denken verbreden omdat we te maken hebben met een aantal inherente verschillen tussen de modellen van gezondheidszorg tussen de VS en Europa.”

De rondetafeldiscussie, getiteld ‘The Rx-Dx Paradigm and Ensuring Continued CDx Development with Appropriate Risk and Reward’, is onderdeel van de Drug-Dx Commercialisation Stream en zal plaatsvinden om 16:30 op woensdag 2 mei. De discussie zal verschillende onderwerpen uitlichten waarmee zowel de farmaceutische en diagnostische sectoren te kampen hebben, waaronder gebrek aan value share balans, het stroomlijnen van het samenwerkingsproces van concept tot commercialisering, en de specifieke nuances van de Europese markt begrijpen om gezamenlijk succes te garanderen.

Over Asuragen

Asuragen is een moleculair diagnostisch bedrijf dat een revolutie teweeg brengt in de manier waarop patiënten in genetica en oncologie worden behandeld. De kwaliteit, eenvoud en gevoeligheid van hun producten brengt precisiemedicatie binnen handbereik. De diagnostische systemen van Asuragen, samengesteld uit eigen chemie en software, bieden krachtige antwoorden met gebruik van breed geïnstalleerde instrumentenplatforms. Ze zijn eenvoudig over te nemen en patiënten te helpen. Asuragen is een productontwikkelaar die snel en efficiënt huidige en opkomende klinische behoeften aanpakt, waaronder kankerdiagnose en monitoring, genetica en veroudering, waardoor de beste diagnostische testen aan laboratoria kunnen worden geleverd binnen een levensloop van de patiënt. Ga voor meer informatie naar www.asuragen.com

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Asuragen, Inc.
Lynne Hohlfeld, 512-681-5200
SVP, Corporate Development and CFO
lhohlfeld@asuragen.com
www.asuragen.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr