13:38 uur 21-12-2017

De Bank of America Corporation heeft een 8-K formulier ingediend

CHARLOTTE, N.C.–(BUSINESS WIRE)– De Bank of America Corporation (de “Corporation”) heeft op 20 december 2017, een actueel verslag via het 8-K formulier (het “8-K formulier”) ingediend bij de U.S. Securities and Exchange Commission (“SEC”) waarin wordt aangekondigd dat:

  • De onderneming op 18 december 2017 de vroege deelnameresultaten heeft bekend gemaakt, vanaf 17.00 uur New York tijd, op 15 december 2017, van haar eerder aangekondigde particuliere aanbiedingen (de “Exchange Offers”) voor in aanmerking komende aandeelhouders (als omschreven in Bijlage 99.1 van het 8-K formulier) van de uitstaande schuldbrieven van de onderneming, vermeld in de tabellen Bijlage 99.1 van het 8-K formulier (gezamenlijk de “Existing Notes”) voor door nieuwe niet-achtergestelde promesses met een vaste/variabele rente (de “New Notes”) in twee categorieën van de Exchange Offers te vervangen, onder de voorwaarden die uiteen zijn gezet in het vertrouwelijke memorandum inzake de aanbieding van 4 december 2017, en de begeleidende brief.
  • Op 18 december 2017 heeft de onderneming de vaststelling aangekondigd van de prijsvoorwaarden van de Exchange Offers.
  • Op 20 december 2017 heeft de onderneming de stijging aangekondigd van de totale hoofdsom van elke serie New Notes, uitgegeven in de Exchange Offers.

De Bank of America Corporation stelt alle SEC-deponeringen beschikbaar via haar website: http://investor.bankofamerica.com/phoenix.zhtml?c=71595&p=irol-irhome.

De SEC onderhoudt een website met rapporten, proxyverklaringen en andere informatie betreffende uitgevende instellingen die elektronisch documenten bij de SEC deponeren. Deze materialen kunnen elektronisch worden verkregen via de website van SEC op http://www.sec.gov. Een kopie van het document wordt ook beschikbaar gesteld op de website van het National Storage Mechanism op: http://www.morningstar.co.uk/uk/NSM.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

 

Contacts

Bank of America
Michael Pressman, +1-980-386-5083
Assistant General Counsel

Check out our twitter: @NewsNovumpr