09:31 uur 31-10-2017

Bank of America Corporation dient kwartaalcijfers in via het 10-Q-formulier

CHARLOTTE, N.C.–(BUSINESS WIRE)– De Bank of America Corporation (de ‘Onderneming’) heeft vandaag aan haar aandeelhouders bekend gemaakt dat zij het kwartaal eindigend op 30 september 2017 heeft afgesloten door de kwartaalcijfers via het 10-Q formulier op 30 oktober 2017 bij de U.S. Securities and Exchange Commission (“SEC”) in te dienen.

De Bank of America Corporation stelt alle SEC-deponeringen beschikbaar via haar website: http://investor.bankofamerica.com/phoenix.zhtml?c=71595&p=irol-irhome.

De SEC onderhoudt een website met rapporten, proxyverklaringen en andere informatie betreffende uitgevende instellingen die elektronisch documenten bij de SEC deponeren. Deze materialen kunnen elektronisch worden verkregen via de website van SEC op http://www.sec.gov. Een kopie van het document wordt ook beschikbaar gesteld op de website van het National Storage Mechanism op: http://www.morningstar.co.uk/uk/NSM.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

 

Contacts

Bank of America
Michael Pressman, +1 980 386-5083
Assistent Juridisch Adviseur

Check out our twitter: @NewsNovumpr