17:26 uur 07-10-2015

ReSound® brengt toonaangevende gehoorapparatenportfolio naar EUHA 2015

COPENHAGEN, Denmark–(BUSINESS WIRE)– ReSound is blij terug te keren naar EUHA’s 60e Interationale Congres van Gehoorapparaataudiciens volgende week in Neurenberg, Duitsland, om de uitgebreidste portfolio van gehooroplossingen in de industrie te tonen. ReSound blijft consumenten de innovatiefste oplossingen, superieure geluidskwaliteit en connectiviteit bieden om het leven beter te laten klinken voor mensen met gehoorschade, waarmee het zijn leidende positie in de bedrijfstak eens te meer aantoont.

Tijdens de conferentie geeft ReSound interactieve demonstraties van zijn complete gamma van slimme gehoorapparaten, inclusief de ReSound LiNX 2™, ‘s werelds eerste familie van Made for iPhone®-gehoorapparaten. Deze innovatie bouwt voort op ReSound’s toonaangevende technologieën op alle gebieden van Smart Hearing (audiologie, connectiviteit, ontwerp en apps), en op de vierde generatie van GN ReSound’s eigen 2,4 GHz draadloze platform. ReSound zal  ook ‘s werelds slimste superkrachtige gehoorapparaat,  ReSound ENZO™, voor mensen met ernstig tot fors gehoorverlies tonen.

 

ReSound® Brings Industry-Leading Hearing Aid Portfolio to EUHA 2015

COPENHAGEN, Denmark–(BUSINESS WIRE)– ReSound is pleased to return to EUHA’s 60th International Congress of Hearing Aid Acousticians next week in Nuremberg, Germany, to showcase the industry’s most comprehensive portfolio of hearing solutions. ReSound continues to bring consumers the most innovative solutions, superior sound quality, and connectivity to make life sound better for people living with hearing loss, demonstrating its continued leadership in the industry.

During the conference, ReSound will give interactive demonstrations of its complete lineup of Smart Hearing aids, including ReSound LiNX 2™, the world’s first full family of Made for iPhone® hearing aids. This innovation builds on ReSound’s industry-leading technologies in all areas of Smart Hearing (audiology, connectivity, design, and apps), and on the fourth generation of GN ReSound’s proprietary 2.4 GHz wireless platform. ReSound will also showcase the world’s smartest super power hearing aid, ReSound ENZO™, for people with severe to profound hearing loss.

ReSound’s Smart Hearing aids lead the industry in connectivity, allowing users to stream sounds, including phone calls and music, directly to their hearing aids without the use of an intermediary device. Innovative technologies give wearers the most natural hearing experience possible, including Spatial Sense™, which gives wearers a natural ability to focus on conversation while maintaining a sense of where sounds are coming from. Users also have the freedom to personalize their hearing experience through the ReSound Smart™ app, available for iOS devices, including iPhone and Apple Watch, and several Android models.

Very recently, ReSound celebrated the global launch of the ReSound Enya™ family of hearing aids, the first wireless hearing aid offered to wearers looking for a cost-friendly solution. ReSound Enya represents the company’s dedication to making the most innovative hearing solutions available to as many people as possible.

“This year during EUHA, we are proud to showcase a complete and diverse portfolio of Smart Hearing, featuring the industry’s first full family of Made for iPhone hearing aids for people looking to take control of their hearing loss,” said GN ReSound CEO Anders Hedegaard. “ReSound constantly strives to deliver the best sound quality and connectivity through innovative, wireless hearing aids, and we are excited to incorporate interactive demonstrations of these superior solutions at EUHA. We are dedicated to giving people an effortless hearing experience, so that they can focus on living richer and more active lives.”

Participants at EUHA this year can experience ReSound Smart Hearing through interactive demonstrations by visiting Hall 4a B05. GN ReSound will also be represented during EUHA by the Beltone and Interton brands in Hall 3a C12 of the conference. Beltone recently launched Beltone Ally™, bringing their comprehensive hearing solutions to lower price points. For additional information on ReSound’s Smart Hearing solutions, consumers can visit www.resound.com.

About GN ReSound

GN ReSound is a leading international developer and manufacturer of advanced and innovative hearing healthcare solutions. It advances the wireless revolution with its unique 2.4 GHz and Bluetooth® Smart solutions. GN ReSound has reinvented the hearing system with its revolutionary ReSound LiNX 2 hearing aids, and is driving and defining the future of hearing care. The company demonstrates its commitment to making life sound better through its research, insights and expertise in sound.

Contacts

GN ReSound
John Procter, +1-703-587-9967
Jprocter@Mcbeestrategic.Com
or
Jessica Larkin, +1-202-997-5582
Jlarkin@Mcbeestrategic.Com

Check out our twitter: @NewsNovumpr