09:10 uur 05-06-2018

De Bank of America Corporation heeft een 8-K formulier ingediend

CHARLOTTE, N.C.–(BUSINESS WIRE)– Bank of America Corporation (de ‘Corporatie’) heeft een actueel rapport middels 8-K-formulier (het ‘*-K formulier’) ingediend bij de U.S. Securities and Exchange Commission (‘SEC’) op 4 juni 2018, met de aankondiging dat het een Registratieverklaring heeft ingediend op Formulier S-3 (Registratienr. 333-202354, met ingangsdatum 1 mei 2015) (de ‘Registratieverklaring van het bedrijf’) overeenkomstig de Securities Act van 1933, zoals aangepast (de ‘Securities Act’), als registratie van het aanbod van, onder andere, Medium-Term Notes, Serie M (de ‘Serie M Notes’). BofA Finance LLC en de Corporatie hebben een Registratieverklaring ingediend middels een Formulier S-3 (Registratienr. 333-213265, met ingangsdatum 4 november 2016) (de ‘BofA Financiële Registratieverklaring’) overeenkomstig de Securities Act, als registratie van het aanbod van, onder andere, Medium Term Notes, Serie A (de ‘Serie A Notes’). Kopieën van belastingbeoordelingen van Sidley Austin LLP, aangaande bepaalde belastingzaken die te maken hebben met bepaalde van de Serie M Notes en de Serie A Notes, en gerelateerde toestemmingen, zijn ingediend als Bewijsstukken 8.1 en 8.2, respectievelijk, bij het 8-K-formulier.

De Bank of America Corporation stelt alle SEC-deponeringen beschikbaar via haar website: http://investor.bankofamerica.com/phoenix.zhtml?c=71595&p=irol-irhome.

De SEC onderhoudt een website met rapporten, proxyverklaringen en andere informatie betreffende uitgevende instellingen die elektronisch documenten bij de SEC deponeren. Deze materialen kunnen elektronisch worden verkregen via de website van SEC op http://www.sec.gov. Een kopie van het document wordt ook beschikbaar gesteld op de website van het National Storage Mechanism op: http://www.morningstar.co.uk/uk/NSM.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

 

Contacts

Bank of America
Amanda D. Daniel, +1-980-388-5923
North Carolina Gecertificeerd Paralegal