12:36 uur 05-12-2017

De Bank of America Corporation heeft een 8-K formulier ingediend

CHARLOTTE, N.C.–(BUSINESS WIRE)– Bank of America Corporation (de “Corporation”) heeft op 4 december 2017 een Current Report op formulier 8-K (het “formulier 8-K”) ingediend bij de Amerikaanse Effecten- en Beurscommissie (“SEC”), met de bekendmaking van het begin van private aanbiedingen (de “Exchange Offers”) voor verkiesbare houders (zoals gedefinieerd op het formulier 8-K) van de uitstaande schuld van de Corporation die zijn opgenomen in de tabellen opgenomen in Formulier 8-K (gezamenlijk, de “Existing Notes”) om zulke Existing Notes door nieuwe senior notes met een vaste/vloeiende koers in twee categorieën van Exchange Offers te vervangen, onder de voorwaarden die uiteen zijn gezet in het vertrouwelijke memorandum inzake de aanbieding van 4 december 2017, en de begeleidende brief.

De Bank of America Corporation stelt alle SEC-deponeringen beschikbaar via haar website: http://investor.bankofamerica.com/phoenix.zhtml?c=71595&p=irol-irhome.

De SEC onderhoudt een website met rapporten, proxyverklaringen en andere informatie betreffende uitgevende instellingen die elektronisch documenten bij de SEC deponeren. Deze materialen kunnen elektronisch worden verkregen via de website van SEC op http://www.sec.gov. Een kopie van het document wordt ook beschikbaar gesteld op de website van het National Storage Mechanism op: http://www.morningstar.co.uk/uk/NSM.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Bank of America
Michael Pressman, +1 980-386-5083
Assistent Juridisch Adviseur