18:14 uur 10-05-2024

Wipro benoemt Vinay Firake tot Chief Executive Officer voor strategische APMEA-markt

DUBAI, Verenigde Arabische Emiraten & BENGALURU, India–(BUSINESS WIRE)– Wipro Limited (NYSE: WIT, BSE: 507685, NSE: WIPRO), een toonaangevend bedrijf op het gebied van technologische dienstverlening en consultancy, kondigde vandaag de benoeming aan van Vinay Firake als Chief Executive Officer, APMEA (Azië-Pacific, India, Midden-Oosten & Afrika) Strategic Market Unit (SMU), met onmiddellijke ingang. Vinay zal rapporteren aan Srini Pallia en zal ook toetreden tot Wipro’s raad van bestuur.

Vinay werkt al 26 jaar bij Wipro en is met de organisatie meegegroeid in verschillende leidinggevende functies. Onlangs was hij Senior Vice President en Managing Director van Wipro-Nordics Business Unit in Stockholm, waar hij leiding gaf aan Operations in alle sectoren en diensten.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Mediacontact Wipro:
Media-relations@wipro.com

Subramaniam M

Subra.m@wipro.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr