17:58 uur 11-12-2023

Wipro en Marelli creëren eerste verhandelbare product Cabin Digital Twin

Wipro Engineering Edge steunt Marelli om haar Cabin Digital Twin te bouwen, waarmee de ontwikkelingstijd en daarmee gepaard gaande kosten met bijna 70% worden teruggeschroefd

PARIJS & BENGALURU, India–(BUSINESS WIRE)– Wipro Limited (NYSE: WIT, BSE: 507685, NSE: WIPRO), een toonaangevend bedrijf op gebied van technologieservices en consulting, heeft Marelli Electronic Systems, een toonaangevende leverancier van mobiliteittechnologie voor de automobielsector, gesteund in de ontwikkeling van haar Cabin Digital Twin, die OEM’s (Original Equipment Manufacturers) in staat stelt om geconnecteerde voertuigservices snel op de markt te brengen.

De groeiende complexiteit van software en gegevens vereist dat de automobielsector diepgaande softwarecompetentie in de cloud opbouwt, terwijl tegelijk kostenefficiëntie behouden blijft, de ontwikkelingstijd vermindert en frequente updates tijdens de levensduur van een voertuig mogelijk wordt.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Laura Barnes

Wipro Limited

laura.barnes@wipro.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr