21:54 uur 09-03-2023

Menzies Aviation selecteert Wipro om hun luchtvrachtservices te transformeren

Het nieuwe product van Wipro zal de transformatie van Menzies’ cargotechnologie ondersteunen om de efficiëntie van de activiteiten, de ervaring van werknemers en de klantendienst aan de hand van een sterkere automatisering te verbeteren.

LONDON & BANGALORE, India–(BUSINESS WIRE)– Wipro Limited (NYSE: WIT, BSE: 507685, NSE: WIPRO), een toonaangevend bedrijf actief in technologieservices en consultancy, kondigde aan dat het door Menzies Aviation, ’s werelds grootste bedrijf op gebied van luchtvaartservices, geselecteerd werd om hun luchtvrachtbeheerservices te transformeren.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230309005549/nl/

Introducing A World Class Cargo Handling Solution Delivered By Wipro (Graphic: Business Wire)

Introducing A World Class Cargo Handling Solution Delivered By Wipro (Graphic: Business Wire)

Deze partnerschap zal Menzies’ positie als belangrijkste vrachtafhandelingsbedrijf in de markt versterken, en het bedrijf in staat stellen om haar diensten uit te breiden en nieuwe technologieën te gebruiken. Verder zal dit het concurrentievermogen aanzwengelen, terwijl klanten, partners, werknemers en het milieu in het brandpunt van deze transformatie blijven.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Bronwyn Torrie, communicatieverantwoordelijke, Menzies Aviation

via Dentons Global Advisors
Dentons Global Advisors, One Fleet Place, London, EC4M 7RA
menziesaviation@dentonsglobaladvisors.com
Tel: +44 (0)7510 385552

Apoorv Perti

Wipro Limited

apoorv.perti@wipro.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr