22:48 uur 01-08-2023

Wipro’s State of Cybersecurity Report benadrukt de opduikende uitdagingen voor CISO’s

De snelle groei van AI en andere explosief uitbreidende technologieën doet nooit eerder geziene uitdagingen op het vlak van cybersecurity ontstaan voor bedrijven in alle sectoren

EAST BRUNSWICK, N.J. & BENGALURU, India–(BUSINESS WIRE)– Wipro Limited (NYSE: WIT, BSE: 507685, NSE: WIPRO), een vooraanstaand bedrijf gespecialiseerd in technologieservices en consulting, gaf vandaag de editie 2023 uit van haar State of Cybersecurity Report (#SOCR). De report biedt een diepgaande blik op de trends in cybersecurity in alle drie geografische gebieden en in de zeven industriële sectoren. Het verschaft beveiligingsleiders waardevolle inzichten in sectortrends, zodat zij hun cyberaanpak kunnen afwegen tegen die van andere sectorgenoten en acties kunnen bepalen die zij moeten uitvoeren om in de toekomst cyberweerstand te bewerkstelligen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Laura Barnes

Wipro Limited

Laura.Barnes@wipro.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr