17:54 uur 07-05-2024

Yard Force stelt REVOLA voor: de baanbrekende robotmaaier is nu verkrijgbaar via ALDI Online

WILLICH, Duitsland–(BUSINESS WIRE)– Yard Force, een toonaangevende innovator in de OPE-markt (Outdoor Power Equipment), kondigt enthousiast de beschikbaarheid aan van haar baanbrekende product, de REVOLA robotmaaier, via ALDI Online.

De REVOLA robotmaaier is een revolutionair product dat intelligent onderhoud van gazon herdefinieert. Het blijkt niet alleen een efficiënt instrument om het gras af te rijden, maar is ook een oplossing voor uitdagingen waar de sector al lang mee te kampen heeft.

Belangrijkste kenmerken van de REVOLA robotmaaier

  1. Navigatiesysteem tussen virtuele grenzen: de REVOLA is uitgerust met een APNT-systeem (Advanced Positioning & Navigation Technology) dat voor nauwkeurige, betrouwbare navigatie instaat. Het maakt gebruik van satellietpositionering voor wereldwijde locatiebepaling, padplanningalgoritmes voor optimalisering van efficiënte routes, een ultrasone sensor voor het detecteren van voorwerpen in de nabijheid, en VSLAM-technologie (Visual Simultaneous Localization & Mapping) voor visuele kaartlezing en positionering in realtime. Deze technologie speelt een cruciale rol om obstakels te overwinnen, voor flexibiliteit te zorgen en een robuuste navigatie-ervaring te bieden, zelfs in minder voor de hand liggende omstandigheden.
  2. Oplossen van bestaande pijnpunten: de REVOLA biedt een oplossing voor vaak voorkomende uitdagingen waarmee traditionele robotmaaiers die tussen virtuele grenzen maaien te kampen hebben. In tegenstelling tot zijn tegenspelers, zorgt de VSLAM-technologie van de REVOLA ervoor dat nauwkeurig kan worden gemaaid, zelfs als het satellietsignaal zwak is. Dit verschaft gebruikers een vlotte, probleemloze maai-ervaring en elimineert de frustraties die bij traditionele navigatiebeperkingen opduiken.
  3. Verbeterde veiligheidsfuncties: voor de REVOLA is veiligheid een topprioriteit, zoals gevalideerd door TÜV Rheinland-testen. De REVOLA beperkt risico’s via haar intelligente obstakelherkenning en -detectiesysteem, tot stand gebracht aan de hand van een geïntegreerde ultrasone sensor en RGB-camera. Dit systeem zorgt ervoor dat de maaier obstakels kan identificeren, onder andere ook stenen die meer dan 10 cm groot zijn, en laat de robot errond rijden. Hierdoor wordt het maaiproces bijzonder veilig maakt en wordt zowel de maaier als de omgeving rondom beschermd.
  4. Uitstekende kenmerken in zijn klasse: de REVOLA is geschikt voor een gazon tot 3.000 m² en keert naar het laadstation terug wanneer de batterij bijna leeg is. Dankzij het mulchingsysteem met 3 scherpe maaimessen, kan het afgemaaide gras als natuurlijke meststof worden gebruikt. Een stapsgewijze aanpassing van de maaihoogte van 3,6 tot 7,6 cm is eveneens mogelijk.

De REVOLA robotmaaier getuigt van Yard Force’s engagement voor innovatie en klantentevredenheid. Dankzij de geavanceerde functies en het gebruiksvriendelijke ontwerp, is de REVOLA goed op weg om de standaarden van het gazonmaaien te herdefiniëren.

Voor meer informatie over de REVOLA robotmaaier, surft u naar ALDI Online of de website van Yard Force.

Over Yard Force

Yard Force is een ronkende naam in de OPE-markt (Outdoor Power Equipment) en staat bekend om haar innovatieve, kwaliteitsvolle producten. Het bedrijf zet zich in om efficiënte, intelligente oplossingen aan te bieden voor het onderhouden van het gazon.

Link: https://www.aldi-onlineshop.de/p/maehroboter-revola-mit-gps-und-kamera-101021543/?searchQueryId=6e9c610eaac6ad3aeacdb692b8538778

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Perscontact
Anna Maria Guth: am.guth@c-g-w.net

Check out our twitter: @NewsNovumpr