19:50 uur 31-01-2023

Yard Force lanceert zijn door lithium-ion aangedreven zitmaaier in Europa

WILLICH, Duitsland–(BUSINESS WIRE)– Yard Force, een toonaangevende fabrikant van elektrisch materieel voor buitengebruik, heeft een nieuwe lithium-zitmaaier op de markt gebracht – de ProRider E559. De maaier is ontworpen om gebruikers een krachtige, efficiënte en milieuvriendelijke oplossing te bieden voor hun gazononderhoud.

“Gazoneigenaren hebben machines nodig die duurzaam en gebruiksvriendelijk zijn. Om te garanderen dat de machines het milieu niet vervuilen, kiezen steeds meer klanten voor accu-aangedreven zitmaaiers,” aldus Roland Menken, Managing Director van MEROTEC GmbH. “De nieuwe Yard Force zitmaaier biedt deze klanten LED-koplampen, heuvelafdaling, cruisecontrol en andere geavanceerde functies zodat gebruikers comfortabele maaisessies kunnen houden.”

De 96 cm metende Yard Force lithium-ion zitmaaier – ProRider E559 is uitgerust met een hoogwaardige transmissie en anti-kantelframe, waardoor gebruikers het vermogen, de prestaties en de duurzaamheid krijgen die ze nodig hebben om grote gazons te onderhouden. De 56 V 50 Ah lithium-ionbatterij biedt voldoende looptijd voor lange maaisessies.

Als de gebruiker merkt dat bepaalde gebieden niet zijn gemaaid tijdens het voorwaarts maaien, stelt RMO (Reverse Mowing Mode) de gebruiker in staat om het maaien snel en gemakkelijk af te ronden zonder terug te hoeven cirkelen.

De Yard Force ProRider E559 is gebouwd met versteviging voor extra sterkte en duurzaamheid. Een LED-scherm geeft gebruikers in één oogopslag een beeld van de accu en de bedrijfsstatus van de machine. Dankzij een ingebouwde USB-oplaadpoort kunnen gebruikers hun mobiele telefoon of andere elektronische apparaten opladen tijdens het maaien van het gazon, waardoor het voor gebruikers gemakkelijker wordt om verbonden te blijven.

Het comfort van de gebruiker is ook een belangrijk aandachtspunt in het ontwerp van de Yard Force ProRider E559, die een verstelbare stoel met hoge rugleuning bevat. De verstelbare stoel stelt gebruikers in staat om naar voren en naar achteren te bewegen voor een comfortabele positie, ongeacht hun lengte.

De Yard Force ProRider E559 is uitgerust met 16-inch speciale grasbanden om bandenschade aan het gazon te verminderen en tegelijkertijd goede passeerprestaties te bieden.

Al met al biedt de nieuwe Yard Force lithium ProRider E559 gebruikers een krachtige, efficiënte en milieuvriendelijke oplossing voor hun behoeften op het gebied van gazononderhoud. De krachtige batterij en borstelloze motor bieden gebruikers consistente en betrouwbare prestaties, terwijl het grote maaidek en het mulchmes bijdragen aan een gezond en goed onderhouden gazon.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

E-mailadres: linyinlu@sumec.com.cn
Telefoonnummer: 13770517766

Check out our twitter: @NewsNovumpr