18:27 uur 03-04-2023

Yard Force Solar Power Bank wint Red Dot 2023 Award voor uitstekend productontwerp en is nu verkrijgbaar op Amazon.de

WILLICH, Duitsland–(BUSINESS WIRE)– Yard Force, een toonaangevende fabrikant van elektrische apparatuur voor buiten, heeft aangekondigd dat hun Solar Power Bank de prestigieuze Red Dot 2023 Award voor Productontwerp heeft gekregen.

De Red Dot Award is een van ‘s werelds grootste en meest gerenommeerde ontwerpwedstrijden en trekt jaarlijks duizenden inzendingen uit de hele wereld. De prijs bekroont producten met een uitstekend ontwerp en innovatie en wordt beschouwd als de beste in hun respectieve categorieën.

De Yard Force Solar Power Bank is een draagbare, oplaadbare batterij die de kracht van de zon gebruikt om apparaten onderweg op te laden. Het apparaat is uitgerust met zonnepanelen met een hoge capaciteit die zonlicht omzetten in energie, waardoor een betrouwbare en duurzame energiebron ontstaat voor smartphones, tablets en andere USB-apparaten.

“We zijn verheugd om de Red Dot 2023 Award voor Productontwerp te ontvangen,” zei Roland Menken, Managing Director van MEROTEC GmbH, “Deze prijs is een bewijs van het harde werk en de toewijding van ons ontwerpteam, dat onvermoeibaar heeft gewerkt om een product te creëren dat niet alleen functioneel, maar ook esthetisch en milieuvriendelijk is.”

De Yard Force Solar Power Bank is gemaakt van hoogwaardige materialen die zijn gebouwd om lang mee te gaan, en is ontworpen om de ontberingen van buitengebruik te weerstaan. Het apparaat is lichtgewicht en draagbaar, waardoor het ideaal is voor kampeertrips, wandelingen of andere buitenactiviteiten.

Met de Solar Power Bank kunnen gebruikers genieten van het gemak van een draagbare energiebron die altijd binnen handbereik is, zonder de noodzaak van traditionele stopcontacten of netsnoeren. Het apparaat is compatibel met een breed scala van USB-gevoede apparaten, en beschikt over een ingebouwde LED-batterij niveau-indicator voor extra gemak.

“We zijn trots op de erkenning van de Red Dot Award voor ons streven naar innovatie en uitmuntend design,” aldus Roland. “We kijken ernaar uit om producten te blijven ontwikkelen die voldoen aan de behoeften van onze klanten en tegelijkertijd duurzaamheid en verantwoordelijkheid voor het milieu bevorderen.”

De Yard Force Solar Power Bank is te koop bij geselecteerde retailers en online bij Amazon. Voor meer informatie over het product en de functies ervan kunt u terecht op https://www.amazon.de/dp/B0B5Z8C3D5/.

Over Yard Force:

Yard Force is een toonaangevende fabrikant van innovatieve elektrische apparatuur voor buiten, waaronder grasmaaiers, hogedrukreinigers en handbediende tuinproducten. Het bedrijf is toegewijd aan het leveren van hoogwaardige, betrouwbare producten die zijn ontworpen om taken buitenshuis gemakkelijker en aangenamer te maken. Voor meer informatie over Yard Force en haar producten kunt u terecht op www.yardforce.eu.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Yinlu Lin

Tel: +86-13770517766

E-mail: linyinlu@sumec.com.cn

Check out our twitter: @NewsNovumpr