19:59 uur 31-01-2023

Yard Force is verheugd om zijn nieuwe lijn energiecentrales op de Europese markt te lanceren

WILLICH, Duitsland–(BUSINESS WIRE)– Deze nieuwe units worden geleverd met een verscheidenheid aan functies en zonnepanelen, waardoor ze de perfecte keuze zijn voor mensen die op zoek zijn naar een alternatief voor traditionele stroombronnen. Met een zonnepaneel op elke unit kunnen gebruikers profiteren van gratis, hernieuwbare energie om hun huizen of bedrijven van stroom te voorzien.

Lichtgevende zonne-energiecentrales zijn een geweldig alternatief voor traditionele energiebronnen voor diegenen die gebruik willen maken van hernieuwbare energie. Met een zonnepaneel op elke unit kunnen gebruikers vertrouwen op gratis, schone energie om hun huizen of bedrijven van stroom te voorzien. Het Yard Force LX PS300-model wordt geleverd met 296 Wu opslag, terwijl de LX PS600 en LX PS1200 respectievelijk 518 Wu en 974 Wu hebben. Alle drie de modellen zijn ook uitgerust met opvouwbare zonnepaneelladers, waardoor ze perfect zijn voor kampeertrips of als noodstroombron tijdens stroomuitval.

De Yard Force LX PS300e-energiecentrale is geschikt voor licht gebruik, zoals mobiele telefoon, notebook, tv of laptops. De Yard Force LX PS600 en LX PS1200 hebben meer gebruikstoepassingen, zoals drones, draagbare airconditioners, minikoelkasten, luidsprekers en afstemmingsapparatuur, elektrische grill, haardroger, vaatwasser en elektrisch gereedschap zoals elektrische boormachines of hamers.

Met opvouwbare zonnepanelen van 100 W en 200 W die afzonderlijk verkrijgbaar zijn, behoort stroomangst tot het verleden. U hoeft zich geen zorgen te maken dat uw opslagcapaciteit bijna op is tijdens het kamperen, reizen, familiebijeenkomsten of wandelen in de buitenlucht. De opvouwbare Yard Force-zonnepanelen van 100 W en 200 W zijn uitgerust met een snellaadfunctie die respectievelijk maximaal 97,5 W en 195 W kan leveren, wat zorgt voor een ononderbroken energie-input voor de opslagstroombron. Tegelijkertijd is het zonnepaneel van Yard Force ook uitgerust met type-C-output voor mobiele telefoons, tablets, laptops en andere mobiele apparaten die Type-C-input ondersteunen met een vermogen tot 65 W.

“Met de introductie van energieopslag en zonnepanelen van Yard Force op de Europese markt,” stelde Roland Menken, de Managing Director van MEROTEC GmbH, “Zal de productlijn van Yard Force in Europa aanzienlijk uitgebreid worden naast de tuingereedschapmarkt, in overeenstemming met een groene, milieuvriendelijke, marktgerichte merkfilosofie.”

Energieopslagvermogen en opvouwbare zonnepanelen van Yard Force zijn nu op de Europese markt gekomen en worden verkocht via OBI, Bauhaus, Amazon en andere kanalen. Yard Force lanceert een nieuwe serie energiecentrales op de Europese markt met tal van functies en zonnepanelen. De nieuwe energiecentrales zijn ontworpen om betrouwbare en duurzame energie te leveren aan woningen en bedrijven en bevatten verschillende functies, zoals back-upstroom, draagbaarheid en uitbreidbaarheid. Met de lancering van deze nieuwe producten zet Yard Force zich in om duurzame energieoplossingen te bieden die voldoen aan de behoeften van onze klanten.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

linyinlu@sumec.com.cn, +86-13770517766

Check out our twitter: @NewsNovumpr