12:36 uur 31-01-2024

Yard Force onthult REVOLA robotgrasmaaier – een revolutie op het gebied van slim gazononderhoud

WILLICH, Duitsland–(BUSINESS WIRE)– Yard Force zet een moedige stap voorwaarts met de introductie van de REVOLA robotgrasmaaier, die de lat op de markt voor gemotoriseerde buitengereedschappen een stuk hoger legt met een volledige uitrusting en Virtual Boundary Technology. Uit recente gegevens van Statista blijkt dat de markt voor gemotoriseerde buitengereedschappen in 2022 maar liefst USD 33,56 miljard bereikte. De verwachte samengestelde jaarlijkse groei (CAGR) tussen 2022 en 2027 bedraagt 5,6%, hetgeen duidt op een verwachte marktomvang van USD 44,07 miljard. Grasmaaiers, en dan met name modellen waarin lithium-iontechnologie is verwerkt, gaan voorop in deze groei met een geschatte CAGR van 9%. Hiermee ze overtreffen ze andere categorieën van gemotoriseerde buitengereedschappen.

De REVOLA robotgrasmaaier van Yard Force manifesteert zich als een revolutionair apparaat, niet alleen als een efficiënt hulpmiddel om gras te maaien, maar ook als een oplossing voor de al lang bestaande uitdagingen binnen de sector. De REVOLA zit boordevol geavanceerde technologie en belooft gebruikers een unieke en efficiënte grasmaaiervaring.

Belangrijke kenmerken van de REVOLA robotgrasmaaier:

1. Virtual Boundary Navigation System: Het Virtual Boundary Navigation System in de REVOLA draagt de naam APNT (Advanced Positioning and Navigation Technology) en maakt gebruik van een veelzijdige aanpak om een nauwkeurige en betrouwbare navigatie te waarborgen. Het systeem maakt gebruik van satellietpositionering voor locatiebepaling, trajectplanningsalgoritmen voor efficiënte optimalisatie van het maaitraject, ultrasone sensor voor detectie van objecten in de omgeving en VSLAM-technologie (Visual Simultaneous Localization and Mapping) voor realtime visuele locatieweergave en positionering. De VSLAM-technologie is een opmerkelijke feature die de REVOLA in staat stelt de omgeving dynamisch in kaart te brengen, nauwkeurig te navigeren en zich aan te passen aan veranderingen in de omgeving. Deze technologie speelt een cruciale rol bij het omzeilen van obstakels, het bieden van flexibiliteit en het waarborgen van een robuuste navigatie, zelfs in lastige omstandigheden.

2. Aanpak van bestaande pijnpunten: Bij de REVOLA zijn diverse problemen aangepakt die zich vaak voordoen bij traditionele robotgrasmaaiers met virtuele begrenzingstechnologie. In tegenstelling tot andere machines kan de REVOLA dankzij de VSLAM-technologie ook nauwkeurig maaien op plaatsen waar het satellietsignaal zwak is. Bovendien worden onnauwkeurigheden in de positionering als gevolg van obstakels als bomen, huizen of elektriciteitspalen beperkt door de geavanceerde VSLAM-technologie. Het resultaat is een naadloze en probleemloze maaiervaring voor de gebruiker. Hierdoor worden de frustraties die gepaard gaan met de beperkingen van traditionele navigatie geëlimineerd.

3. Verbeterde veiligheidskenmerken: Veiligheid is een topprioriteit bij de REVOLA, en daarom is de machine uitvoerig getest door TÜV Rheinland. Traditionele satellietgestuurde grasmaaiers kunnen problemen ondervinden bij grotere stenen die schade aan de messen kunnen veroorzaken of gevaarlijk kunnen zijn voor objecten als waterleidingen en speelgoed. De REVOLA beperkt deze risico’s door een intelligent obstakelherkennings- en detectiesysteem met geïntegreerde ultrasone sensor en RGB-camera. Dit systeem zorgt ervoor dat de grasmaaier obstakels, met inbegrip van stenen groter dan 10 cm, kan detecteren en passende maatregelen kan nemen om deze te vermijden, hetgeen de veiligheid van het maaiproces bevordert en zowel de maaier zelf als de omgeving beschermt.

4. Geoptimaliseerd batterijverbruik: De REVOLA is ontworpen voor een efficiënte en langdurige werking met geoptimaliseerd batterijverbruik dankzij een systematisch maaialgoritme. De uiterst efficiënte borstelloze motor verhoogt de efficiëntie van de 28 V-batterij met een capaciteit van 5,7 Ah nog verder door het toerental (RPM) te optimaliseren voor een nauwkeurig maairesultaat. Deze combinatie van een batterij met hoge capaciteit en een borstelloze motor met hoge efficiëntie verhoogt de effectiviteit van de REVOLA bij het gazononderhoud en maximaliseert tegelijkertijd de gebruiksduur van de batterij.

5. Slimme connectiviteit: Slimme connectiviteit is een belangrijk aspect van de REVOLA. Het biedt gebruikers de mogelijkheid om de machine op afstand te bedienen en in de gaten te houden. De grasmaaier is voorzien van Bluetooth-, 4G- en wificonnectiviteit. Hierdoor wordt een uitgebreide netwerkdekking gewaarborgd. Met de speciale app kunnen gebruikers de voortgang van de grasmaaier in de gaten houden, waar ze ook zijn. Hierdoor kunnen de maaiactiviteiten overal in realtime worden gevolgd. Deze connectiviteit verhoogt niet alleen het gemak voor de gebruiker, maar maakt ook meer persoonlijke en efficiënte gazonverzorging mogelijk op basis van specifieke voorkeuren en behoeften.

6. RGB-herkenning: Bij RGB-herkenning in de REVOLA draait het om het gebruik van rode, groene en blauwe kleurkanalen om verschillende elementen van het gazon te herkennen en te onderscheiden. De grasmaaier maakt gebruik van een geavanceerde camera die beelden van het gazon registreert. Door middel van analyse van het kleurenspectrum en de structuur van het gras kan de REVOLA onderscheid maken tussen verschillende soorten vegetatie, waardoor een gerichter en efficiënter maaiproces mogelijk wordt gemaakt. Dankzij deze functie kan de grasmaaier het maaipatroon aanpassen aan de specifieke kenmerken van het gazon. Het resultaat is een nauwkeurigere maaiervaring op maat.

7. Draadloze updates: Dankzij de mogelijkheid van draadloze updates kan de REVOLA op afstand worden voorzien van software-updates en verbeteringen, zonder dat handmatige tussenkomst vereist is. Deze voorziening zorgt ervoor dat de REVOLA altijd up-to-date is, met de nieuwste technologische ontwikkelingen, prestatieverbeteringen en correcties van programmafouten. Fabrikanten kunnen regelmatig updates uitbrengen om de functionaliteit van de grasmaaier te verbeteren, vastgestelde problemen te verhelpen of nieuwe functies te introduceren. Gebruikers kunnen deze updates eenvoudig draadloos downloaden en installeren, zodat hun REVOLA grasmaaier optimaal blijft werken zonder de noodzaak van fysieke updates of een bezoek aan een servicecentrum.

Vooruitzichten voor de toekomst en impact op de sector:

De markt voor gemotoriseerde buitengereedschappen is volop in beweging en de REVOLA robotgrasmaaier dient zich aan als een revolutionair product. De geavanceerde VSLAM-technologie, gekoppeld aan een gebruiksvriendelijk ontwerp, biedt een oplossing voor gevestigde problemen in de sector en maakt de weg vrij voor de toekomst van intelligent gazonbeheer. De toewijding van Yard Force tot innovatie en topprestaties maakt de REVOLA tot een bijzonder apparaat, waardoor het een voortrekkersrol vervult in de revolutie op het gebied van gemotoriseerd buitengereedschap.

Over Yard Force:

Yard Force is een wereldwijd erkende leverancier van innovatieve oplossingen voor gemotoriseerde buitengereedschappen. Met een focus op geavanceerde technologie en gebruiksvriendelijke ontwerpen streeft Yard Force ernaar gazononderhoud voor gebruikers over de hele wereld te transformeren.

Volg Yard Force:

– Website: https://www.yardforce.eu

– Facebook: https://www.facebook.com/YardForceEurope

*Opmerking: De informatie in dit persbericht is gebaseerd op gegevens die beschikbaar waren op 23 januari 2024. Eventuele ontwikkelingen of veranderingen na deze datum worden mogelijk niet weerspiegeld in deze release. *

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Yinlu Lin

linyinlu@sumec.com.cn
+86-13770517766

Check out our twitter: @NewsNovumpr