20:33 uur 17-04-2024

Alpega Group erkend als challenger in de 2024 Gartner® Magic Quadrant™ voor transportmanagementsystemen

Positie op basis van de volledigheid van de visie en het vermogen om uit te voeren

WENEN–(BUSINESS WIRE)– Alpega, een wereldleider op gebied van logistieke SaaS-software, kondigt haar erkenning als challenger aan in de 2024 Gartner Magic Quadrant voor TMS (transportmanagementsystemen). We zijn ervan overtuigd dat deze erkenning Alpega’s niet-aflatende inzet aantoont om baanbrekende oplossingen op maat aan te bieden teneinde te beantwoorden aan de evoluerende vereisten van de transportsector. De Gartner report evalueert leveranciers op basis van hun volledigheid qua visie en hun vermogen om uit te voeren.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20240417485794/nl/

(Photo: Alpega)

(Photo: Alpega)

Alpega dient wereldwijd klanten met ontplooiingen in alle geografische gebieden, ten behoeve van diverse sectoren zoals de automobielindustrie, retail, snel bewegende consumentengoederen en de maaksector. Alpega legt bijzonder veel nadruk op het bevorderen van samenwerking met loopbanen, het optimaliseren van transport voor aankopen, en het bevorderen van ESG-initiatieven (Environmental, Social & Governance).

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Voor mediavragen neemt u contact op met:

Natasha Adams, CMO

+49 152 5952 8457

Natasha.adams@alpegagroup.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr