09:17 uur 11-04-2023

Alpega Group erkend in het Gartner® Magic Quadrant™ van 2023 voor vervoersbeheersystemen verslag

WENEN–(BUSINESS WIRE)– Alpega Group, een toonaangevende leverancier van end-to-end transport software-oplossingen, kondigt met trots zijn erkenning als Challenger in het 2023 Gartner Magic Quadrant voor vervoersbeheersystemen aan. Dit rapport van Gartner biedt een uitgebreid overzicht van de huidige TMS-oplossingen op de markt en evalueert technologieleveranciers op basis van hun vermogen tot uitvoering en volledigheid van visie.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230406005331/nl/

(Photo: Alpega TMS)

(Photo: Alpega TMS)

Alpega TMS is de enige TMS pureplay vendor met hoofdkantoor in Europa, waardoor het bedrijf een diep begrip heeft van de unieke, grensoverschrijdende behoeften en uitdagingen van Europese klanten. Deze expertise, in combinatie met een uitgebreid Europees carrier netwerk, stelt Alpega in staat om ongeëvenaarde ondersteuning te bieden bij het succesvol uitrollen van transportprojecten in Europa en wereldwijd waar hun Europese klanten hun producten bouwen en verkopen.

“We zijn verheugd dat we door Gartner worden erkend voor onze TMS-oplossing”, zegt Todd DeLaughter, CEO van Alpega Group. “Onze verbeterde Go-to-Market aanpak, met productverpakkingen zodat klanten klein kunnen beginnen en met ons mee kunnen groeien, in combinatie met recente uitstekende prestaties van het verkoopteam, hebben geleid tot belangrijke nieuwe klanten. We zijn er trots op dat onze oplossing wordt erkend door Gartner, wat voor ons een bevestiging is van ons streven naar het leveren van innovatieve en flexibele oplossingen die voldoen aan de unieke behoeften van onze klanten”.

Abonnees van Gartner hebben toegang tot het volledige Magic Quadrant voor vervoersbeheersystemen hier Gartner disclaimer

Erkend als Alpega Group van 2020 tot 2023 en als inet-logistics van 2011 tot 2019.

GARTNER is een geregistreerd handelsmerk en dienstmerk van Gartner, Inc. en/of zijn filialen in de VS en internationaal, MAGIC QUADRANT is een geregistreerd handelsmerk van Gartner, Inc. en/of zijn filialen en worden hierin met toestemming gebruikt. Alle rechten voorbehouden.

Gartner onderschrijft geen leveranciers, producten of diensten die in haar onderzoekspublicaties worden afgebeeld en adviseert technologiegebruikers niet om alleen de leveranciers met de hoogste ratings of een andere aanduiding te selecteren. De onderzoekspublicaties van Gartner bestaan uit de meningen van de onderzoeksorganisatie van Gartner en mogen niet worden opgevat als feitelijke verklaringen. Gartner wijst alle garanties, expliciet of impliciet, met betrekking tot dit onderzoek af, met inbegrip van garanties van verkoopbaarheid of geschiktheid voor een bepaald doel.

Over Alpega Group

Alpega Group is een toonaangevend wereldwijd logistiek SaaS softwarebedrijf dat modulaire oplossingen aanbiedt die alle transport en logistiek complexe behoeften dekken. Door het samenbrengen van de beste oplossingen en marktexpertise, heeft de Alpega Group de enige schaalbare end-to-end software suite voor de transportsector gecreëerd.

www.alpegagroup.com

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Benoit.Gruber@alpegagroup.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr