23:57 uur 16-04-2024

Bona publiceert Sustainability Report voor 2023

MALMÖ, Zweden–(BUSINESS WIRE)– Bona ®, een internationaal bedrijf dat duurzaamheid hoog in haar vaandel draagt en producten levert voor het installeren, renoveren, onderhouden en herstellen van kwaliteitsvolle vloeren, publiceerde vandaag haar Sustainability Report voor 2023. Dit jaar heeft Bona een beschrijvende samenvatting toegevoegd van haar vorderingen op het vlak van duurzaamheid, naar aanleiding van haar geauditeerde statutaire duurzaamheidsreport. Voor Bona is dit opnieuw een belangrijke stap om haar inspanningen ten behoeve van duurzaamheid te laten evolueren en af te stemmen op de eisen van de CSRD (Corporate Sustainability Reporting Directive = richtlijn inzake duurzaamheidsrapportage door bedrijven).

“We zitten momenteel volop in de ontwikkeling van onze duurzaamheid, in lijn met onze ambities en de verwachtingen van de belanghebbenden. De report van dit jaar weerspiegelt de niet-aflatende vorderingen en bevat heel wat voorbeelden van de vooruitgang die we maken, onder andere onze vorderingen in het verminderen van op fossiele materialen gebaseerde plastic in onze verpakking, de introductie van op biologische materialen gebaseerde producten, en de lancering van onze Sustainability Board,” zegt Magnus Andersson, CEO van Bona.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Heather Lindemann | Bona

+1 (800) 872-5515

heather.lindemann@bona.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr