08:04 uur 15-01-2024

Aankondiging van de lancering van Bona Mega EVO™

Lak van de volgende generatie met innovatieve crosslinking-technologie biedt een hoge duurzaamheid en snellere uitharding

MALMÖ, Zweden–(BUSINESS WIRE)– Bona, een mondiaal, duurzaam gedreven bedrijf dat producten levert voor het installeren, renoveren, onderhouden en herstellen van premiumvloeren, kondigt de lancering aan van zijn nieuwe lak, Bona Mega EVO™. Deze lak van de volgende generatie biedt een nieuwe, geavanceerde crosslinking-technologie die wordt geactiveerd wanneer deze wordt aangebracht. De unieke, niet-vergelende formule zorgt voor een snellere uitharding met uitstekende weerstand tegen krassen, slijtage en chemicaliën. Met een VOS-gehalte van minder dan 3% draagt de lak bij aan gezondere werkomstandigheden met een lagere impact op de luchtkwaliteit binnenshuis.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20240114143802/nl/

Announcing Bona Mega EVO™ a next generation lacquer that offers new state-of-the-art crosslinking technology that activates when applied. The unique, non-yellowing formula delivers faster curing with excellent resistance to scratches, wear, and chemicals. With VOC levels below 3%, Bona Mega EVO contributes to healthier working conditions with a lower impact on indoor air quality. (Photo: Business Wire)

Announcing Bona Mega EVO™ a next generation lacquer that offers new state-of-the-art crosslinking technology that activates when applied. The unique, non-yellowing formula delivers faster curing with excellent resistance to scratches, wear, and chemicals. With VOC levels below 3%, Bona Mega EVO contributes to healthier working conditions with a lower impact on indoor air quality. (Photo: Business Wire)

Bona Mega EVO™ is de volgende evolutie van Bona Mega, dat voor het eerst werd geïntroduceerd in 1996 en de eerste zuurstof-crosslinking-technologie in de sector aanbood. Destijds werd het beschouwd als een topkeuze onder vloerbedekkingsbedrijven voor gebruik als eencomponent toplaag voor houten vloeren in omgevingen die een gemiddelde tot lichte commerciële slijtvastheid vereisen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Thomas Hallberg, Director Product Management, Bona AB

Tel. +4640385514 of e-mail: Thomas.Hallberg@bona.com

Heather Lindemann, Global Communications Director, Bona AB

Tel. +13035700011 of e-mail: heather.lindemann@bona.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr