08:00 uur 24-07-2023

Aankondiging van Bona Traffic GO-lak voor houten vloeren met slijtvaste duurzaamheid en ingebouwde verharder

MALMÖ, Zweden–(BUSINESS WIRE)– Bona, een wereldwijd, duurzaam gedreven bedrijf dat producten levert voor het installeren, renoveren, onderhouden en restaureren van hoogwaardige vloeren, kondigt de lancering aan van zijn nieuwe lak, Bona Traffic GO. Deze unieke houten vloerbehandeling is ontwikkeld met innovatieve tweecomponententechnologie (2K) en een ingebouwde verharder die eenvoud, veiligheid en slijtvaste duurzaamheid biedt in één product.

De innovatieve uithardingstechnologie is een belangrijke evolutie in de lakindustrie voor houten vloeren. Zonder afbreuk te doen aan de prestaties is Bona Traffic GO vrij van isocyanaat dankzij de ingebouwde verharder, evenals PFAS, dat Bona aan het uitfaseren is en vervangt door andere componenten.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Thomas Hallberg, Director Product Management, Bona AB

Tel. +4640385514 of e-mail: thomas.hallberg @bona.com

Heather Lindemann, Global Communications Director, Bona AB

Tel. +13035700011 of e-mail: heather.lindemann@bona.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr