08:05 uur 27-03-2023

Bona publiceert duurzaamheidsverslag 2022

Tot de highlights behoren onder andere het toegenomen gebruik van gerecycleerd plastic na consumptie, afvalvermindering in de fabrieken en een nieuwe subdoelstelling om de impact op het milieu te verminderen en tegen 2040 koolstofneutraal te zijn.

MALMO, Zweden–(BUSINESS WIRE)– Bona®, een wereldwijd, duurzaam gedreven bedrijf dat producten levert voor het installeren, renoveren, onderhouden en restaureren van hoogwaardige vloeren, heeft vandaag zijn duurzaamheidsverslag voor 2022 gepubliceerd, dat de duurzaamheidsvisie van het bedrijf belicht om “de duurzaamheidstransformatie van onze industrie te leiden, met zorg voor mens en planeet”. “In lijn met de nieuwe visie zijn subvisies gebaseerd op de aanpak van het duurzaamheidswerk van het bedrijf dat is geworteld in drie pijlers – Home, Health, Humanity.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Heather Lindemann | Bona

+1 (800) 872-5515

heather.lindemann@bona.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr