14:27 uur 19-02-2024

Bona neemt de Australische distributeur Ezi Floor Products (EFP) over

EFP sluit zich aan bij Bona’s netwerk van 16 dochterondernemingen wereldwijd

MALMÖ, Zweden–(BUSINESS WIRE)– Bona ®, een wereldwijd, duurzaam gedreven bedrijf dat producten levert voor het installeren, renoveren, onderhouden en restaureren van hoogwaardige vloeren, heeft de overname aangekondigd van Ezi Floor Products (VIC) Pty Ltd (EFP), een distributeur gevestigd in Melbourne, Australië. EFP is al ruim 20 jaar de exclusieve importeur en binnenlandse distributeur van Bona-producten in Australië en wordt nu een dochteronderneming van Bona.

“EFP is al lange tijd een vertrouwde leverancier van houten vloerproducten in Australië en heeft tientallen jaren ervaring in het ondersteunen van aannemers en huiseigenaren,” zegt Magnus Andersson, CEO van Bona.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Heather Lindemann | Bona

+1 (800) 872-5515

heather.lindemann@bona.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr