17:53 uur 15-04-2024

KBI Biopharma benoemt Jean-Baptiste Agnus tot Chief Business Officer

DURHAM, N.C.–(BUSINESS WIRE)– KBI Biopharma, Inc. (KBI), een bedrijf van JSR Life Sciences en internationale cGMP CDMO (contract development & manufacturing organization), maakte vandaag de benoeming bekend van Jean-Baptiste (JB) Agnus tot Chief Business Officer, om KBI’s Executive Team te versterken.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20240415503322/nl/

JB Agnus, Chief Business Officer, KBI Biopharma, Inc. (Photo: Business Wire)

JB Agnus, Chief Business Officer, KBI Biopharma, Inc. (Photo: Business Wire)

JB kan prat gaan op meer dan twee decennia ervaring in diverse sectoren van de biofarmaceutica, met expertise in commerciële ontwikkeling in biologie, kleine molecule API’s, ADC’s (antibody-drug conjugates), en de nieuwste ontwikkelingen in cel- en gentherapieën. Met een bewezen trackrecord van implementatie van succesvolle verkoopsstrategieën en het bevorderen van sterk presterende teams, zal JB KBI’s initiatieven voor internationale bedrijfsontwikkeling aanvoeren om het bedrijf in de richting van continue groei en aanhoudend succes te laten evolueren.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Bedrijfsvragen KBI Biopharma, Inc.

Sarah Wakefield

KBI Biopharma, Inc.

swakefield@kbibiopharma.com

Mediavragen KBI Biopharma, Inc.

Kelly Biele

CG Life

kbiele@cglife.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr