18:57 uur 17-04-2023

KBI Biopharma en Selexis SA stellen J.D. Mowery als CEO aan

DURHAM, N.C.–(BUSINESS WIRE)– KBI Biopharma, Inc. (KBI) en Selexis SA, allebei bedrijven van JSR Life Sciences, kondigden vandaag de benoeming aan van J.D. Mowery als Chief Executive Officer (CEO). J.D. geniet alom respect als innovatieve biotech-leader die al bijna 25 jaar lang succesvol collega’s en bouworganisaties inspireert. Hij zal KBI en Selexis aanvoeren in het volgende hoofdstuk om een leider te worden van de volgende generatie CDMO’s die aan het opkomen zijn.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230417005170/nl/

J.D. Mowery, KBI Biopharma and Selexis SA Chief Executive Officer (Photo: Business Wire)

J.D. Mowery, KBI Biopharma and Selexis SA Chief Executive Officer (Photo: Business Wire)

“Tientallen jaren lang heeft J.D. zijn carrière gewijd aan zinvol werk, met een duidelijke focus op impact voor patiënten via de lancering van baanbrekende therapieën en door diensten van wereldklasse te verlenen aan productie- en ontwikkelingspartners,” aldus Tim Lowery, voorzitter van JSR Life Sciences.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Bedrijfsvragen voor KBI Biopharma, Inc.

Leah Farmer

KBI Biopharma, Inc.

lfarmer@kbibiopharma.com

Mediavragen voor KBI Biopharma, Inc.

Blair Ciecko

CG Life

bciecko@cglife.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr