18:34 uur 12-09-2023

KBI Biopharma, Inc. breidt wereldwijd portfolio uit met lancering van SUREmAb™ voor snellere ontwikkeling en productie van monoklonale antilichamen

Aanbod breidt het erfgoed van SUREtechnology Platform™ uit voor efficiëntere workflows en vereenvoudigde processen

DURHAM, N.C.–(BUSINESS WIRE)– KBI Biopharma, Inc. (KBI), een JSR Life Sciences-bedrijf, heeft vandaag de lancering aangekondigd van SUREmAb™, een aanbod gebouwd op de robuustheid van KBI’s SUREtechnology Platform™ dat de ontwikkeling en productie van geoptimaliseerde, veilige en kostenefficiënte monoklonale antilichamen (mAb) mogelijk maakt.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230912703270/nl/

(Photo: Business Wire)

(Photo: Business Wire)

SUREmAb is een verticaal geïntegreerd mondiaal aanbod dat is ontworpen om de ontwikkelingstijdlijnen voor wereldwijde biofarmaceutische fabrikanten te minimaliseren, waardoor de ontwikkeling van onderzoekscelbanken (RCB’s) in slechts 9 weken wordt geleverd en de mogelijkheid voor klanten om in slechts 11 maanden van DNA naar GMP-medicijnsubstantie over te gaan.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Bedrijfsvragen over KBI Biopharma, Inc.

Sarah Wakefield

KBI Biopharma, Inc.

swakefield@kbibiopharma.com

Mediavragen over KBI Biopharma, Inc.

Blair Ciecko

CG Life

bciecko@cglife.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr