17:57 uur 01-04-2024

KBI Biopharma benoemt Chief Quality Officer om haar expertise op het vlak van kwaliteit en regelgeving te versterken

DURHAM, N.C.–(BUSINESS WIRE)– KBI Biopharma, Inc. (KBI), een bedrijf van JSR Life Sciences en een cGMP CDMO (contract development & manufacturing organization), maakte vandaag bekend dat Peter Carbone als nieuwe Chief Quality Officer werd benoemd om KBI’s expertise op het vlak van kwaliteit en regelgeving te versterken.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20240401172213/nl/

Peter Carbone, KBI Biopharma Chief Quality Officer (Photo: Business Wire)

Peter Carbone, KBI Biopharma Chief Quality Officer (Photo: Business Wire)

Peter is een bijzonder gewaardeerde, succesvolle leider in de sector. Hij kan prat gaan op meer dan 35 jaar ervaring in bedrijfsactiviteiten, kwaliteit en technologisch leiderschap in diverse gebieden van het spectrum van de biowetenschappen, waaronder biotechnologie, farmaceutica en geavanceerde therapieën. Peter zal aan het hoofd staan van KBI’s Quality & Regulatory Affairs-team, om compliance en regelgevende initiatieven aan te voeren voor klanten van over de hele wereld en KBI te positioneren om services, expertise en leiderschap te bieden om met de gezondheidsinstanties samen te werken op gebied van regelgevend beleid.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Bedrijfsvragen KBI Biopharma, Inc.

Sarah Wakefield

KBI Biopharma, Inc.

swakefield@kbibiopharma.com

Mediavragen KBI Biopharma, Inc.

Kelly Biele

CG Life

kbiele@cglife.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr