19:40 uur 10-08-2023

KBI Biopharma, Inc. blijft leiderschap en expertise versterken met benoemingen van belangrijke leidinggevenden

Toevoegingen om de richting van het bedrijf te bepalen en de groeistrategie te ondersteunen als CDMO van de volgende generatie

DURHAM, N.C.–(BUSINESS WIRE)– KBI Biopharma, Inc. (KBI), een JSR Life Sciences-bedrijf, heeft vandaag vier recente benoemingen van leidinggevenden aangekondigd om het momentum en de visie om een CDMO van de volgende generatie te worden, voort te zetten. Tony Fraij, Chief Operating Officer; Shaguna Seth, stafchef en wereldwijde PMO-leider; Katie Edgar, Senior Vice President Corporate Strategy & Alliance Management; en Sarah Wakefield, Senior Vice President Corporate Communications treden toe tot het bedrijf.

“Ik ben verheugd deze vier uitzonderlijke experts te mogen verwelkomen bij KBI. Elk van hen brengt een uniek inzicht, heeft een indrukwekkende staat van dienst en is volledig afgestemd op onze KBI-visie terwijl we door het veranderende landschap van onze industrie navigeren en kansen op succes grijpen,” aldus J.D. Mowery, CEO van KBI Biopharma. “Ze zullen allemaal een cruciale rol spelen bij het vormgeven van onze toekomst bij KBI, waardoor we de beste en meest vertrouwde partner kunnen zijn voor onze wereldwijde biofarmaceutische klanten.”

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Bedrijfsvragen voor KBI Biopharma, Inc.

Sarah Wakefield

KBI Biopharma, Inc.

swakefield@kbibiopharma.com

Mediavragen voor KBI Biopharma, Inc.

Blair Ciecko

CG Life

bciecko@cglife.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr