05:16 uur 27-02-2024

Mainstay Medical kondigt een aandelenfinancieringstransactie van 125 miljoen Amerikaanse dollar aan

De financiering heeft als doel de commerciële groei te versnellen en het klinische en gezondheidseconomische bewijs voor het ReActiv8® Restorative Neuromodulation™ systeem uit te breiden

DUBLIN–(BUSINESS WIRE)– Mainstay Medical Holdings plc heeft vandaag een aandelenfinanciering aangekondigd waarin het een bruto-opbrengst van US$ 125 miljoen zal ontvangen. Mainstay is van plan om de fondsen te gebruiken ter ondersteuning van de voortdurende commerciële groei van ReActiv8® herstellende neurostimulatie in de VS, Europa en Australië, voor aanvullende post-market klinische studies en onderzoek, en voor algemene activiteiten.

De financiering werd mede geleid door nieuwe investeerders Gilde Healthcare en Viking Global Investors. Belangrijke bestaande investeerders die deelnamen aan de financiering waren onder andere Ally Bridge Group, Sofinnova Partners (Crossover Fund), Fountain Healthcare Partners en Perceptive Advisors.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Vragen voor Mainstay PR en IR:

LifeSci Advisors, LLC
Brian Ritchie

Tel: + 1 (212) 915-2578

E-mail: britchie@lifesciadvisors.com

FTI Consulting (voor Ierland)

Jonathan Neilan of Patrick Berkery

Tel. : +353 86 602 5988

E-mail: mainstay@fticonsulting.com

Mainstay Medical
Corporate Communications

E-mail: Media@mainstaymedical.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr