20:39 uur 02-03-2023

Mainstay Medical kondigt de publicatie aan van “Effect van herstellende neurostimulatie op de belangrijkste oorzaken van chronische lage rugpijn heeft economische impact”

ReActiv8 heeft het potentieel om de kosten van de gezondheidszorg aanzienlijk te verlagen

DUBLIN–(BUSINESS WIRE)– Mainstay Medical Holdings plc heeft vandaag de publicatie aangekondigd van “Effect van herstellende neurostimulatie op de belangrijkste oorzaken van chronische lage rugpijn heeft economische impact”, in het tijdschrift Neurosurgery. Het artikel bevat een overzicht van patiënten uit de centrale ReActiv8-B studie, en het effect van ReActiv8 herstellende neurostimulatie op bekende oorzaken van directe en indirecte kosten voor gezondheidszorg op lange termijn. Pijn met een hoge impact, gedefinieerd als pijn die gedurende zes maanden of langer op de meeste dagen aanwezig is, met aanzienlijke beperkingen voor deelname aan werk, sociale en zelfzorgactiviteiten, is in verband gebracht met veel hogere directe gezondheidszorgkosten per jaar dan gematigde pijntoestanden of die met weinig impact.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230301005284/nl/

(Graphic: Business Wire)

(Graphic: Business Wire)

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

PR en IR vragen:

LifeSci Advisors, LLC
Brian Ritchie

Tel: + 1 (212) 915-2578

E-mail: britchie@lifesciadvisors.com

FTI Consulting (voor Ierland)
Jonathan Neilan of Patrick Berkery

Tel. : +353 1 765 0886

E-mail: mainstay@fticonsulting.com

Mainstay Medical
Bedrijfscommunicatie

E-mail: Media@mainstaymedical.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr