17:19 uur 29-08-2023

Mainstay Medical kondigt voltooiing aan van inschrijving voor klinisch RESTORE-onderzoek met ReActiv8® in de Verenigde Staten

Gerandomiseerde gecontroleerde klinische studie die naar verwachting de effectiviteit van ReActiv8® Restorative NeurostimulationTM versus optimale medische behandeling zal valideren

DUBLIN–(BUSINESS WIRE)– Mainstay Medical Holdings plc heeft vandaag de voltooiing aangekondigd van de inschrijving in haar gerandomiseerde klinische RESTORE-studie van ReActiv8 voor de behandeling van hardnekkige chronische lage rugpijn. De studie is ontworpen om een directe vergelijking te bieden met geoptimaliseerde medische behandeling, met als doel de hypothese te testen dat de toevoeging van ReActiv8 Restorative Neurostimulation-therapie aan de huidige zorgparadigma’s resulteert in significante verbeteringen in rugpijngerelateerde handicaps.

De klinische RESTORE (ReActiv8 Stimulation Therapy vs Optimal Medical Management: A Randomized Evaluation) is een prospectieve, gerandomiseerde gecontroleerde studie uitgevoerd in 25 toonaangevende centra in de VS. Patiënten die in aanmerking kwamen, werden gerandomiseerd om ofwel door te gaan met hun optimale medische behandeling, ofwel met ReActiv8 Restorative Neurostimulation-therapie plus optimale medische behandeling.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

PR- en IR-vragen:


LifeSci Advisors, LLC
Brian Ritchie

Tel.: + 1 (212) 915-2578

E-mail: britchie@lifesciadvisors.com

FTI Consulting (voor Ierland)
Jonathan Neilan of Patrick Berkery

Tel.: +353 1 765 0886

E-mail: mainstay@fticonsulting.com

Mainstay Medical
Corporate Communications

E-mail: Media@mainstaymedical.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr