14:58 uur 02-02-2024

Monument Re voltooit de overname van de portfolio van Integrale Lux S.A.

HAMILTON, Bermuda–(BUSINESS WIRE)– Monument Re maakte vandaag bekend dat haar Luxemburgse dochteronderneming Monument Assurance Luxembourg S.A. (“MAL”) de transfer heeft voltooid van de portfolio afgesloten boeken van de bedrijfsactiviteit langlopende levensverzekeringen van Integrale Luxembourg S.A. De portfolio dient in hoofdzaak de Luxemburgse, Nederlandse en Franse markten, en is strategisch afgestemd op het bestaande businessmodel van MAL. De portfolio werd aan MAL overgedragen met ongewijzigde algemene voorwaarden voor de polishouders.

Voor meer informatie:

ga naar onze website www.monumentregroup.com of neem contact op met Fiona Davies via info@monumentregroup.com, +1(441) 400-9300.

Monument Re Limited is een herverzekeraar en activaconsolidator met een bewezen trackrecord in de overname en exploitatie van portfolio’s of directe verzekeraars in Europa. Monument Re is aanwezig in Bermuda, waar het onderworpen is aan voorschriften equivalent met Solvabiliteit II in Europa. De Monument Re Group is ook actief via haar dochterondernemingen in België, Ierland, het eiland Man en Luxemburg, met afdelingen in Singapore, Spanje, Italië en Duitsland. Elke entiteit is onderworpen aan de plaatselijke regelgeving en de Monument Re Group is onderworpen aan Groepstoezicht door de Monetaire Autoriteiten van Bermuda.

Monument Assurance Luxembourg S.A. is een volledig gelicentieerd Luxemburgs levensverzekeringsbedrijf dat valt onder de regelgevingen van de Commissariat aux Assurances, met afdelingen in Spanje, Italië en Duitsland. Haar strategie bestaat erin om historisch gegarandeerde en gekoppelde portfolio’s over te nemen, via portfolio-overdracht of regelrechte aankoop, in Luxemburg, Italië en Spanje.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Fiona Davies

info@monumentregroup.com
+1(441) 400-9300

Check out our twitter: @NewsNovumpr