09:22 uur 08-10-2018

Monument Re neemt Aspecta Assurance International Luxembourg S.A. (“Aspecta”) over

HAMILTON, Bermuda–(BUSINESS WIRE)– Monument Re heeft bekendgemaakt dat het de overname van Aspecta heeft voltooid na ontvangst van wettelijke goedkeuring van het Commissariat aux Assurances (“CAA”). Aspecta is hernoemd tot Monument Assurance Luxembourg.

Manfred Maske, Groeps-CEO van Monument Re Group, zei:

“We zijn blij om de wettelijke goedkeuring van het Commissariat aux Assurances en de afronding van onze overname van Aspecta in Luxemburg bekend te maken. Met ons Belgische platform voor consolidatie van run-off portefeuilles of entiteiten gevestigd in Luxemburg, zien we uit naar verdere groei.”

Over Monument Re

Monument Re Limited (“Monument Re”) is een klasse E herverzekeraar onderhevig aan groepstoezicht door de Bermuda Monetary Authority (“BMA”). Monument Re is een op Bermuda gevestigde herverzekeraar die is opgericht om op te treden als eigendoms-intensieve herverzekeraar en inkoper in Europa.

De bedrijvengroep heeft een aanwezigheid in Bermuda, Ierland, België, Luxemburg en Nederland (onder voorbehoud van wettelijke goedkeuring).

Ga voor meer informatie naar www.monumentregroup.com.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

 

Contacts

Monument Re Limited
Manfred Maske, +1 441 400 3900
info@monumentregroup.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr