23:34 uur 04-10-2023

Monument Re Limited kondigt veranderingen aan binnen haar kaderpersoneel

HAMILTON, Bermuda–(BUSINESS WIRE)– Monument Re Limited (“Monument Re”) kondigde vandaag aan dat Manfred Maske afstand doet van zijn functie als CEO van de groep met ingang van 19 september 2023.

Jonathan Yates, voorzitter van Monument Re, verklaarde dat “Manfred in februari 2017 bij Monument Re Group aantrad, toen het bedrijf nog een relatief nieuwe venture was. Tijdens meer dan 6 jaar toegewijde dienst, speelde Manfred een integrale rol in het tot stand brengen van de toonaangevende activiteiten op de markt van het bedrijf op vandaag. Samen met het senior bestuursteam wens ik Manfred te bedanken voor zijn leiding, inzet, toewijding en onschatbare bijdrage tot de creatie van de Monument Re Group. We wensen Manfred het allerbeste toe voor zijn toekomstige uitdagingen.”

Verder maakte Monument bekend dat Carlo Elsinghorst tot CEO van de groep werd benoemd. Carlo kwam bij Monument in 2020 aantreden als CEO Ierland en werd in april 20222 als CFO van de groep aangesteld. Tijdens zijn dienst bij Monument leidde Carlo met succes het Ierse team tijdens een aantal binnenlandse overnames en de groeiende maturiteit van de organisatie, en in zijn functie als CFO van de groep was hij verantwoordelijk voor Financial and Actuarial Reporting and Operations, Treasury, Tax, Performance Management and Capital Management.

Monument Re Limited is een herverzekeraar van levensverzekeringen en verzekeringsholdingbedrijf met een bewezen staat van dienst in het verwerven van kapitaalintensieve Europese portfolio’s. Monument Re is aanwezig in Bermuda, dat onderworpen is aan voorschriften equivalent met Solvency II in Europa. De Monument Re Group is via haar dochterondernemingen ook actief in België, Ierland, het eiland Man en Luxemburg, met afdelingen in Spanje, Italië, Guernsey, Singapore en Duitsland. Elke entiteit is onderworpen aan de plaatselijke regelgeving en Monument Re is onderworpen aan Group Supervision door de Bermuda Monetary Authority.

Voor meer info:

Voor meer info gaat u naar onze website via www.monumentregroup.com.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Fiona Davies

info@monumentregroup.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr