15:38 uur 30-01-2024

PQE Group: meer dan100M€ inkomsten

FIRENZE, Italië–(BUSINESS WIRE)– PQE Group, het vermaarde consultancybedrijf voor biowetenschappen, sloot het boekjaar 2023 af met een groei van 10% en een opwaarts gereviseerde omzet van meer dan 100 miljoen euro inkomsten. Het internationale bedrijf, waarvan het hoofdkantoor in Italië is gevestigd, wordt wereldwijd geprezen als voorkeuradviseur voor bedrijven en KMO’s actief in farmaproductie en medische hulpmiddelen. Dit succes vormt een getuigenis van de veerkracht, aanpasbaarheid en strategische visie van het bedrijf temidden een mondiaal landschap.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20240129754793/nl/

Gilda D’Incerti, PQE Group CEO & Founder (Photo: Business Wire)

Gilda D’Incerti, PQE Group CEO & Founder (Photo: Business Wire)

Op een moment dat vele bedrijven met geopolitieke uitdagingen, crisissen en inflatie worstelen, bewijst PQE Group niet alleen haar veerkracht, maar ook haar vermogen om in onzekere tijden te gedijen, met een positieve groei binnen alle financiële indicatoren,” verklaarde Gilda D’Incerti, CEO en oprichter van PQE Group.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

m.lijoi@pqegroup.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr