14:06 uur 31-10-2023

PQE Group behoort tot de 79 genomineerden voor de Excellence-awards van de 6e editie van de “Best Managed Companies”-award van Deloitte Private

MILAAN–(BUSINESS WIRE)– Voor de derde keer werd PQE Group erkend als een van de winnaars tijdens de zesde editie van de “Best Managed Companies“-award. Deze award brengt een eerbetoon aan uitmuntend ondernemerschap binnen de sector Made in Italy en wordt voorgesteld door Deloitte Private, in samenwerking met ALTIS – Graduate School of Sustainable Management bij de Università Cattolica del Sacro Cuore, ELITE-Gruppo Euronext en de afdeling Piccola Industria van Confindustria.

Tijdens deze editie evalueert de “Best Managed Companies”-award zes belangrijke succesfactoren, met name strategie, vaardigheden en innovatie, bedrijfsengagement en -cultuur, meting van het beleid en de prestaties, duurzaamheid, toeleveringsketen en internationalisering.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Persdienst PQE Group

press@pqegroup.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr