15:07 uur 27-01-2024

De halfjaarlijkse bijeenkomst van de Patient Safety Movement Foundation zet de koers uit voor wereldwijde initiatieven voor patiëntveiligheid in 2024

IRVINE, Calif.–(BUSINESS WIRE)– De Patient Safety Movement Foundation (PSMF) organiseerde zijn jaarlijkse Mid-Year Event om de veiligheidsuitdagingen in de gezondheidszorg te bespreken die leiden tot miljoenen sterfgevallen over de hele wereld die hadden kunnen worden voorkomen. Keynote-toespraken en rondetafelgesprekken met gerenommeerde deskundigen op het gebied van patiëntveiligheid richtten zich op strategieën op macroniveau om een veiliger gezondheidszorgsysteem te creëren waarin geen schade optreedt voor zover deze kan worden voorkomen.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20240126961939/nl/

Patient Safety Movement Foundation Founder Joe Kiani speaks about the road ahead in global efforts to eliminate preventable patient harm at the PSMF's annual Mid-Year Event. (Photo: Business Wire)

Patient Safety Movement Foundation Founder Joe Kiani speaks about the road ahead in global efforts to eliminate preventable patient harm at the PSMF’s annual Mid-Year Event. (Photo: Business Wire)

PSMF’s Mid-Year Event nodigt leiders en pleitbezorgers van patiëntveiligheid, ziekenhuisbestuurders en klinische leidinggevenden, verantwoordelijken voor medische technologie, grote betalers in de gezondheidszorg, patiënten en hun families en overheidsfunctionarissen van over de hele wereld uit om best practices te bespreken en de koers voor het komende jaar te bepalen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Patient Safety Movement Foundation

Irene Mulonni, irene@mulonni.com | (858) 859-7001

Check out our twitter: @NewsNovumpr