02:42 uur 18-02-2024

Patient Safety Movement Foundation schetst actieplan voor 2024 voor creëren van veiliger gezondheidszorgsysteem

De Foundation lanceert de Global Patient Safety Leadership Association

IRVINE, Calif.–(BUSINESS WIRE)– Tijdens het jaarlijkse Mid-Year Event van de Patient Safety Movement Foundation op 26 januari namen patiëntveiligheidsexperts van over de hele wereld deel aan de opstelling van een actieplan om vermijdbare schade aan patiënten en zorgverleners te elimineren. De Patient Safety Leadership Association werd opgericht door de Patient Safety Movement Foundation om tegemoet te komen aan de behoefte aan een gericht forum voor hoofdfunctionarissen Kwaliteit en Patiëntveiligheid en voor patiëntveiligheidsactivisten. Het forum is een wereldwijd uitvoerend netwerk dat is ontworpen om het cruciale werk van de belangrijkste kwaliteits- en patiëntveiligheidsfunctionarissen binnen de gezondheidszorg te verdedigen en hun inspanningen te ondersteunen om op bewijs gebaseerde oplossingen en nieuwe technologieën te implementeren waarvan is bewezen dat ze het leven van patiënten kunnen redden.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20240217459172/nl/

Dr. Mike Ramsay, CEO of the Patient Safety Movement Foundation, addresses attendees at the 2024 Mid-Year Event about the urgent steps the healthcare system needs to take to protect patient safety. (Photo: Business Wire)

Dr. Mike Ramsay, CEO of the Patient Safety Movement Foundation, addresses attendees at the 2024 Mid-Year Event about the urgent steps the healthcare system needs to take to protect patient safety. (Photo: Business Wire)

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Patient Safety Movement Foundation

Irene Mulonni, irene@mulonni.com | (858) 859-7001

Check out our twitter: @NewsNovumpr