08:52 uur 27-05-2023

10e jaarlijkse World Patient Safety, Science & Technology Summit uitverkocht!

De inschrijving voor het jubileumcongres van de Patient Safety Movement Foundation is gesloten

IRVINE, Californië–(BUSINESS WIRE)– De inschrijving voor de 10e jaarlijkse Patient Safety, Science & Technology Summit is nu gesloten. Dit fysieke congres wordt georganiseerd ter gelegenheid van het 10 -jarig jubileum van de non-profitorganisatie en wordt van 1 tot 2 juni gehouden in Newport Beach, Californië.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230526005380/nl/

Annual World Patient Safety, Science & Technology Summit (Photo: Business Wire)

Annual World Patient Safety, Science & Technology Summit (Photo: Business Wire)

“We voelen ons zeer bemoedigd door de reacties die we hebben ontvangen op ons eerste fysieke congres sinds Covid-19,” aldus Dr. Michael Ramsay, CEO van de Patient Safety Movement Foundation. “Veel organisaties hebben een flinke terugslag ervaren als gevolg van de Covid-19-pandemie, maar ik ben ervan overtuigd dat dit congres de perfecte manier is om de draad weer op te pakken.”

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

CONTACTPERSOON VOOR DE MEDIA

Patient Safety Movement Foundation

Irene Mulonni, irene@mulonni.com | (858) 859-7001

Check out our twitter: @NewsNovumpr