14:05 uur 04-01-2024

Adthos gebruikt AI om volledig geproduceerde audio-ads op basis van een afbeelding te creëren

Het toonaangevende AI Audio Platform Adthos maakte vandaag de release bekend van een baanbrekende nieuwe functie die van AI-technologie gebruik maakt om een afbeelding om te zetten in een volledig geproduceerde audio-ad.

NEW YORK & AMSTERDAM–(BUSINESS WIRE)– Met deze nieuwste innovatie kunnen gebruikers voortaan een volledige audio-ad genereren door gewoon een afbeelding te uploaden, bijvoorbeeld een afbeelding van een product, een reclamebord-ad of zelfs een foto van een etalage. Deze geavanceerde functie wendt de nieuwste AI-technologie aan om visuele elementen te analyseren om zo een boeiende script te creëren vooraleer geschikte AI-stemmen, muziek en geluidseffecten te selecteren om een volledig geproduceerde audio-ad tot stand te brengen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

press@adthos.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr