15:08 uur 03-04-2023

Adthos lanceert de eerste Self-Service, 100% AI-gegenereerde audio-advertenties voor radio, podcast en streaming

AMSTERDAM & NEW YORK–(BUSINESS WIRE)– Vanaf vandaag kunnen gebruikers van het Adthos-platform voor het eerst volledige audio-advertenties van begin tot eind genereren met behulp van AI-technologie.

Adverteerders dienen gewoon een korte briefing in via een selfserviceportaal, en met behulp van AI-technologie zal Adthos het script genereren en AI-stemmen, geluidseffecten en muziek toevoegen, wat resulteert in een volledig door AI geproduceerde advertentie die onmiddellijk beschikbaar is om te worden afgespeeld. Het platform maakt gebruik van een dozijn AI-technologieën, waaronder GPT-4, het nieuwste taalmodel dat door OpenAI is uitgebracht. De bibliotheek van het platform biedt honderden zorgvuldig geselecteerde en getrainde AI-stemmen van topkwaliteit die samen 1000 IMDB-credits hebben, waaronder Emmy Award-winnende artiesten.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Robyn Grafton via press@adthos.com voor vragen over interviews of een live demonstratie.

Check out our twitter: @NewsNovumpr