16:20 uur 17-05-2023

AI-gestuurde Adthos Creative Studio revolutioneert audio voor video en dynamische video-advertenties

AMSTERDAM & NEW YORK–(BUSINESS WIRE)– De makers van Adthos bouwen voort op het succes van AI-gegenereerde audio-advertenties voor radio, podcast en streaming en hebben nu een baanbrekende nieuwe functie op het platform onthuld, die de mogelijkheden uitbreidt met het creëren en bewerken van audio voor video en dynamische video-advertenties.

Volgens de makers maakt Adthos Creative Studio, waarin meerdere AI-technologieën zijn verwerkt, het nu mogelijk om video’s van bestanden, platforms zoals YouTube of Vimeo of websites voor het delen van bestanden, te importeren. Gebruikers kunnen vervolgens de audio- en videocomponenten scheiden, zodat ze het stemspoor kunnen isoleren van andere geluiden.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Neem contact op via press@adthos.com voor vragen over interviews of een live demonstratie. 

Check out our twitter: @NewsNovumpr