17:30 uur 20-10-2023

Adthos gebruik AI om gepersonaliseerde en gelokaliseerde nieuwsberichten, weerberichten, verkeersinfo en sportverslagen te genereren voor 18.000 Noord-Amerikaanse radiozenders

NEW YORK & AMSTERDAM–(BUSINESS WIRE)– Het toonaangevende AI-audioplatform Adthos gaf een demonstratie van haar nieuwste release door gepersonaliseerde en gelokaliseerde content voor audionieuws te genereren voor radiozenders in de Verenigde Staten. Met Adthos for News kunnen omroepstations een verscheidenheid aan nieuwscontent in meerdere talen produceren aan de hand van een geavanceerde synthetische stem en AI-technologie.

Met gebruiksklare integraties met Newsroom-systemen zoals Burli en NewsBoss, kunnen zendstations en uitgevers in een oogwenk volledige nieuwsbulletins samenstellen, inclusief kwoteringen en clips, met diverse stemmen, achtergrondmuziek en idents. Weerberichten, verkeersinfo en sportupdates kunnen volledig automatisch en gelokaliseerd zijn voor elke mogelijk locatie, waarbij de zenders de mogelijkheid hebben om zelf segmenten in hun eigen formaat te schrijven.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

press@adthos.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr