13:12 uur 30-11-2023

Fujirebio en Sysmex breiden CDMO-partnerschap uit op gebied van neurodegeneratieve ziekten onder hun immunoassay-samenwerking

TOKIO & KOBE, Japan–(BUSINESS WIRE)– Fujirebio Holdings, Inc. (voorzitter & CEO: Goki Ishikawa) en Sysmex Corporation (voorzitter: Kaoru Asano) maakten vandaag bekend dat ze een overeenkomst hebben gesloten om hun CDMO-partnerschap (Contract Development & Manufacturing Organization) uit te breiden voor de Automated Immunoassay System HISCL™-reeks van Sysmex om het domein van neurodegeneratieve ziekten erin op te nemen. Dit werd besloten na de bespreking van hun Basisovereenkomst voor Bedrijfssamenwerking op gebied van immunoassay, dat ondertekend werd in oktober 2023*.

Terwijl Fujirebio sinds 2020 specifieke reagentia voor de HISCL™-reeks van Sysmex ontwikkelt, gingen beide bedrijven in oktober 2023 akkoord om hun partnerschap verder te verdiepen op basis van hun gemeenschappelijke overtuiging dat hun respectievelijke expertise en sterke punten op gebied van immunoassay hun wereldwijde expansie zal versnellen en tot de ontwikkeling en vooruitgang van immunoassay zal bijdragen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Voor media:

Sectie Public Relations, afdeling Public Relations/Duurzaamheid,

H.U. Group Holdings, Inc..

Tel.: +81-3-6279-0884

E-mail: pr@hugp.com

Voor investeerders en analisten:

Afd. IR/SR.

Tel.: +81-3-5909-3337

E-mail: ir@hugp.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr