23:17 uur 28-11-2023

Varberg Energi selecteert Hansen om intraday-handel mogelijk te maken

MELBOURNE, Australia–(BUSINESS WIRE)– Hansen Technologies (ASX:HSN), een toonaangevende wereldwijde leverancier van software en diensten aan de energie-, water- en communicatie-industrie, is verheugd Varberg Energi, een Zweeds energiebedrijf, aan te kondigen als nieuwe Hansen-klant. Varberg Energi, dat onlangs fysieke handelsactiviteiten en balansverantwoordelijkheid aan zijn diensten heeft toegevoegd, zal Hansen Trade inzetten om dit mogelijk te maken.

Met de intraday-handelsoplossing binnen Hansen Trade kan Varberg Energi intraday-handelsactiviteiten en -balansbeheer automatiseren. Met Hansen Trade als onderdeel van de dagelijkse operationele infrastructuur kan Varberg Energi profiteren van fysieke handelsactiviteiten zonder dat er veel tijd en moeite hoeft te worden besteed aan handmatige activiteiten.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Megan Rosier

Director, Corporate Communications

+61 411 747471

Check out our twitter: @NewsNovumpr