20:49 uur 21-11-2023

Mary Kay Inc. kondigt partnerschap aan met Global Shea Alliance om duurzaamheid en de emancipatie van vrouwen te promoten

DALLAS–(BUSINESS WIRE)– Mary Kay Inc., een internationaal schoonheidsmerk en voorvechter van emancipatie voor vrouwen, kondigt met genoegen haar lidmaatschap aan van de Global Shea Alliance (GSA), een non-profitvereniging van de sector die strategieën ontwerpt, ontwikkelt en verstrekt die wereldwijd een concurrentiële en duurzame shea-industrie aansturen. Dit nieuwe partnerschap sluit aan bij Kay’s engagement ten behoeve van duurzaamheid en haar missie om vrouwen over de hele wereld te emanciperen.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20231121334732/nl/

“This partnership marks a significant step in our journey to promote sustainable beauty practices. By collaborating with the Global Shea Alliance, we aim to further harness the transformative potential of shea in skincare and cosmetics," said Deborah Gibbins, Chief Operating Officer at Mary Kay. (Credit: Mary Kay Inc.).

“This partnership marks a significant step in our journey to promote sustainable beauty practices. By collaborating with the Global Shea Alliance, we aim to further harness the transformative potential of shea in skincare and cosmetics,” said Deborah Gibbins, Chief Operating Officer at Mary Kay. (Credit: Mary Kay Inc.).

De kernwaarden van GSA zijn gebaseerd op het promoten van een inclusieve waardeketen, om een pre-competitieve en op de handel gerichte industrie te bevorderen door duurzaamheid te verzekeren en vertrouwelijkheid in alle transacties met haar belanghebbenden te behouden.

“We zijn bijzonder enthousiast dat we nu bij de Global Shea Alliance behoren,” zegt Deborah Gibbins, Chief Operating Officer bij Mary Kay. “Dit partnerschap markeert een belangrijke stap voor onze weg om duurzame schoonheidspraktijken te promoten. Door met de GSA samen te werken, willen we het transformatieve potentieel van shea in huidverzorging en cosmetica verder bevorderen.”

Mamatou Djaffo, voorzitster van de Global Shea Alliance, gaf uiting aan haar enthusiasme over het nieuwe partnerschap. “We heten Mary Kay Inc. van harte welkom,” zegt Mamatou Djaffo. “Hun roemrijke reputatie als kampioenen van maatschappelijke bedrijfsverantwoordelijkheid en duurzaamheid sluit perfect bij onze missie aan. We zijn opgetogen over het vooruitzicht om met Mary Kay samen te werken om substantieel positieve verandering binnen de cosmeticasector aan te sturen. Samen streven we ernaar om nieuwe industrienormen tot stand te brengen voor maatschappelijke verantwoordelijkheid en milieuverantwoordelijkheid, die schoonheid overschrijden om mensen te emanciperen, duurzaamheid te promoten en een weerbaardere toekomst te bevorderen voor de miljoenen vrouwen die van shea afhankelijk zijn.”

Dit boeiende partnerschap tussen Mary Kay Inc. en de Global Shea Alliance zal het komende jaar initiatieven aanvoeren die bedoeld zijn om het economische welzijn van shea-plukkers en verwerkers te verbeteren, en om cruciale inspanningen te doen om aangetaste natuurparken in West-Afrika te herstellen.

Eerder deze maand had Mary Kay Aaron Adu, algemeen directeur van GSA, en Olawunmi Osholake, adjunct algemeen directeur van GSA, te gast in haar productiefaciliteit, de Richard R. Rogers (R3) Manufacturing / R&D Center in Lewisville, Texas, in de Verenigde Staten, voor een bezoek ter plaatse gevolgd door een vergadering om synergieën en engagementmogelijkheden te verkennen.

Over Mary Kay

Toen. Nu. Voor altijd. Mary Kay Ash, een van de oorspronkelijke glazen plafondbrekers, richtte in 1963 in Texas haar droomschoonheidsbedrijf op met één doel: het leven van vrouwen verrijken. Die droom is uitgegroeid tot een internationaal bedrijf met miljoenen onafhankelijke verkopers in meer dan 35 landen. Reeds 60 jaar hebben vrouwen dankzij de kans die Mary Kay bood de mogelijkheid om zelf hun toekomst te bepalen via onderwijs, mentorschap, belangenbehartiging en innovatie. Mary Kay is toegewijd aan het investeren in de wetenschap achter schoonheid en het produceren van geavanceerde huidverzorging, kleurcosmetica, voedingssupplementen en geuren. Mary Kay gelooft in het behoud van onze planeet voor de generaties van morgen, het beschermen van vrouwen die lijden aan kanker en slachtoffer zijn van huiselijk geweld, en het aanmoedigen van jongeren om hun dromen te volgen. Ga voor meer informatie naar marykayglobal.com, vind ons op Facebook, Instagram en LinkedIn, of volg ons op X (voorheen bekend als Twitter).

Over Global Shea Alliance

De GSA is een non-profitvereniging van de sector met 919 leden in 39 landen waaronder vrouwen die plukken en verwerken, merken en retailers, leveranciers van ingrediënten, burgerlijke gemeenschappen, onderzoeksinstellingen en beleidsmakers. Via openbare en privépartnerschappen promoot de GSA industriële duurzaamheid, kwaliteitspraktijken en normen en vraag naar shea in de voedingssector en de cosmetica. Ga voor meer informatie naar https://globalshea.com.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Bedrijfscommunicatie Mary Kay Inc.

marykay.com/newsroom
972.687.5332 of media@mkcorp.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr