11:07 uur 02-11-2023

The Committee to Restore Nymox Shareholder Value herinnert alle aandeelhouders van Nymox Pharmaceutical eraan om actie te ondernemen en verantwoording te eisen tijdens de Bijzondere Vergadering van 8 november aanstaande

Veroordeelt de verspreiding door Nymox van onjuiste en misleidende informatie over CRNSV, haar genomineerden en de Bijzondere vergadering en is van mening dat deze acties de dringende behoefte aan nieuw leiderschap en een nieuwe raad van bestuur bij Nymox nog eens bevestigen

Is van mening dat aandeelhouders de wanhopige en onprofessionele pogingen van CEO Averback en de Raad van Bestuur om aandeelhouders in verwarring te brengen en verantwoording ten koste van alles te vermijden, zullen doorzien

Waardeert de aanzienlijke steun die CRNSV heeft ontvangen van Nymox Aandeelhouders en dringt er bij alle aandeelhouders op aan om gefocust te blijven op de echte kwesties door VANDAAG nog te stemmen voor het herstel van Nymox op de WITTE volmachtkaart

CARSON CITY, Nev. & LONDEN–(BUSINESS WIRE)– The Committee to Restore Nymox Shareholder Value, Inc. (“CRNSV”) met als doel de aandeelhouderswaarde in Nymox Pharmaceutical Corporation (NYMX-F) (het ‘Bedrijf” of “Nymox”) te herstellen, geeft vandaag de volgende verklaring uit aan de aandeelhouders van Nymox om hen te herinneren aan de cruciale kans om hun stem te laten horen en verantwoording te eisen tijdens de bijzondere aandeelhoudersvergadering op 8 november 2023 aanstaande (de “Bijzondere Vergadering”), die wordt bijeengeroepen in overeenstemming met het gerechtelijk bevel van het Hooggerechtshof, Handelskamer, van het Gemenebest van de Bahama’s (het “Hooggerechtshof van de Bahama’s”), gedeponeerd op 5 oktober 2023 (het “Bevel”). In de verklaring aan de aandeelhouders reageert CRNSV ook op bepaalde onjuiste en misleidende verklaringen die door Nymox worden verspreid, en wel onder leiding van CEO Paul Averback (“Averback”) en de andere zittende bestuurders die CRNSV uit de Raad van Bestuur (de “Raad”) wil ontslaan tijdens de aanstaande Bijzondere Vergadering. Daarnaast kondigt CRNSV aan dat het een brief aan de aandeelhouders van het Bedrijf heeft gestuurd, gedateerd 30 oktober 2023, die kan worden bekeken via de volgende link: https://crnsv.com/documents/Second%20Nymox%20Fight%20Letter-8.pdf

CRNSV-verklaring aan aandeelhouders van Nymox:

“We waarderen de enorme steun die we blijven ontvangen van de aandeelhouders van Nymox. Het is een beslissend moment voor ons bedrijf. Als aandeelhouders hebben wij gezamenlijk een cruciale kans gekregen om Nymox te herstellen tijdens de aanstaande Bijzondere vergadering. Daartoe willen we ook benadrukken dat de “bevroren” aandelen volgens het Bevel van het Hooggerechtshof van de Bahama’s (waarover Averback en directeur Robison niet kunnen stemmen) vergelijkbaar zijn met een aandeleninkoop van 23%, waarvan alle aandeelhouders profiteren zonder de kapitaalkosten voor het Bedrijf. Het is in het belang van de aandeelhouders om deze verandering te steunen. Nu de Bijzondere Vergadering binnen twee weken plaatsvindt, moedigen we aandeelhouders aan om hun stem te laten horen en nu te handelen om nieuw leiderschap en een nieuw bestuur te benoemen. Met uw steun kunnen we de basis leggen zodat Nymox haar maximale winstpotentieel kan realiseren en het Bedrijf weer op het juiste spoor te helpen om aanzienlijke aandeelhouderswaarde te creëren.

We hebben een team samengesteld van ongelooflijk gekwalificeerde kandidaat-bestuurders met aanzienlijke ervaring en relevante vaardigheden, die klaar staan om de belangen van de aandeelhouders te allen tijde te dienen. Belangrijk is dat, als CRNSV succesvol is in de Bijzondere Vergadering, onze genomineerden van plan zijn om snel de door de huidige Raad van Bestuur veroorzaakte leemte in het leiderschap op te vullen en alle mogelijkheden zullen onderzoeken om de aandeelhouderswaarde van Nymox op de lange termijn te verhogen en te stimuleren. Als een kritieke eerste stap zijn we van plan en hebben we hiertoe al stappen ondernomen om professionele en ervaren adviseurs aan te trekken. Met aantoonbare expertise in onze sector zullen zij ons helpen bij het analyseren van mogelijkheden voor waardecreatie, het ontwikkelen van strategische en operationele plannen, het verbeteren van de bestuurspraktijken van het bedrijf, en ervoor zorgen dat Nymox in overeenstemming met de wet opereert. Een cruciaal onderdeel van onze plannen voor de ommekeer van Nymox is het eerder voorgestelde partnerschap met AscellaHealth, LLC (“AscellaHealth”) opnieuw te bespreken en hierover te onderhandelen, een partnerschap dat CEO Averback afwees uit eigenbelang. We zijn van plan om meer details te delen over de voordelen van de samenwerking met AscellaHealth en andere aspecten van onze plannen voor de ommekeer van Nymox.

In tegenstelling tot wat Nymox en anderen ten onrechte publiceren, hebben de leden van CRNSV en onze andere genomineerden zich altijd integer gedragen en zullen zij zich altijd aan de hoogste normen houden. Helaas, omdat CEO Averback niet lijkt te geloven dat hij voldoende steun van de aandeelhouders kan krijgen op basis van de verdiensten en in plaats daarvan gefocust is op het koste wat kost vermijden van verantwoording, heeft hij zijn toevlucht genomen tot een reeks wanhopige tactieken om te proberen aandeelhouders in verwarring te brengen en hun aandacht af te leiden van de echte zakelijke problemen waar Nymox mee te maken heeft en waar hij geen antwoorden op heeft.

We hebben de feiten gepresenteerd, onze plannen geschetst om Nymox nieuw leven in te blazen en een hooggekwalificeerde lijst van kandidaat-bestuurders voorgesteld met geloofsbrieven die specifiek relevant zijn voor het bedrijf en de huidige uitdagingen van Nymox. We zijn constructief en professioneel geweest in onze benadering van deze Bijzondere Vergadering en het Bedrijf en zullen dat ook blijven. Omdat anderzijds de bedrijfsstrategie erop gericht is geweest de waarheid verkeerd voor te stellen, hebben we besloten om een aantal van de verkeerde informatie definitief te corrigeren in het belang van alle aandeelhouders.

  • In de eerste plaats hebben CRNSV-leden en genomineerden, de heren Riley, Lanham en Cutler zich altijd professioneel en integer gedragen in hun respectieve carrières en met betrekking tot Nymox in het bijzonder, altijd gehandeld in overeenstemming met hun fiduciaire plichten en in het beste belang van Nymox en haar aandeelhouders. De heren Riley, Lanham en Cutler zijn ten onrechte uit hun functie bij Nymox ontheven, inclusief de heren Lanham en Cutler, als leden van de Raad van Bestuur. Wij vragen de herbenoeming van de heren Lanham en Cutler in de Raad van Bestuur (zonder toe te geven dat zij terecht zijn ontslagen) om onze rechten als aandeelhouders te beschermen en ervoor te zorgen dat de Raad van Bestuur opnieuw wordt samengesteld met bestuurders die er te allen tijde voor zorgen dat de belangen van de aandeelhouders voorop blijven staan in de bestuurskamer.
  • We hebben de Bijzondere Vergadering geldig bijeengeroepen in overeenstemming met het Gerechtelijk Bevel van het Hooggerechtshof van de Bahama’s. Het Bevel maakte duidelijk dat als Nymox geen aandeelhoudersvergadering bijeenriep binnen de door de rechtbank gestelde termijn, CRNSV de bijzondere vergadering bijeen mocht roepen. Daarom zal op 8 november aanstaande de Bijzondere Vergadering worden gehouden.
  • In tegenstelling tot de veronachtzaming van de wet door het Bedrijf, begrijpen wij de quorumvereisten voor het houden van een aandeelhoudersvergadering. Wij verwachten dat er een quorum zal zijn op de Bijzondere Vergadering om te stemmen over de voorstellen die op de Bijzondere Vergadering worden gepresenteerd, gezien de enorme steun die we tot nu toe van Nymox-aandeelhouders hebben ontvangen.
  • Het partnerschap met AscellaHealth dat eerder aan Nymox werd voorgesteld, werd op arms length onderhandeld en zou aanzienlijke voordelen en synergieën voor Nymox hebben opgeleverd. Daarom willen we dit partnerschap met AscellaHealth voorstellen als de Bijzondere Vergadering succesvol is. AscellaHealth is een wereldwijde organisatie voor speciale geneesmiddel- en gezondheidszorgsdiensten die innovatieve oplossingen biedt aan patiënten, biowetenschappelijke bedrijven, betalers en aanbieders.

Dit is duidelijk geen uitputtende lijst, maar we voelden ons genoodzaakt om een aantal van de meest flagrante onjuistheden recht te zetten nu de Bijzondere Vergadering nadert. Wij geloven dat Nymox aandeelhouders intelligent zijn en zich zullen realiseren dat het bedrijf al jaren probeert aandeelhouders te misleiden.

Gezien de beperkte middelen van het bedrijf hopen wij dat het leiderschap zich richt op het efficiënt evalueren van het beleggerssentiment, in plaats van het kostbare kapitaal van de aandeelhouders te besteden aan een defensieve en reactionaire lastercampagne. Wij hopen dat u geen aandacht zult schenken aan de herhaalde onprofessionele tactieken van het Bedrijf en anderen en de feiten zult bestuderen bij het nemen van uw stembeslissingen over het toekomstige leiderschap van Nymox.

U kunt erop vertrouwen dat CRNSV zich zal blijven inzetten voor de belangen van alle aandeelhouders en een waardeverhogende transformatie van Nymox zal blijven nastreven. Onze genomineerden hebben een bewezen staat van dienst en uitgebreide en zeer relevante expertise en ervaring en, wat nog belangrijker is, ze zijn bereid en in staat om te allen tijde uw belangen te dienen, in overeenstemming met hun fiduciaire plichten.”

LAAT U NIET VOOR DE GEK HOUDEN DOOR DE VALSE, MISLEIDENDE EN ONOPRECHTE BEWERINGEN VAN NYMOX! NYMOX HEEFT NIEUW LEIDERSCHAP EN NIEUWE BESTUURSLEDEN NODIG DIE VERANTWOORDING EISEN.

STEM VANDAAG VOOR VERANDERING OP DE WITTE VOMACHTKAART

Belangrijke informatie en documenten met betrekking tot de Bijzondere Vergadering vindt u op www.crnsv.com.

Mis deze belangrijke kans niet om uw stem te laten horen! Wij moedigen u aan om vandaag nog te stemmen voor de voorstellen voor de nieuwe samenstelling van het leiderschap en de Raad van Bestuur van Nymox op de WITTE volmachtkaart en deze in de daarvoor bestemde gefrankeerde envelop terug te sturen. Mocht u vragen hebben of hulp nodig hebben bij het stemmen, neem dan contact op met Saratoga Proxy Consulting, LLC via (888) 368-0379 of per e-mail via info@saratogaproxy.com.

Over The Committee to Restore Nymox Shareholder Value, Inc. (CRNSV)

CRNSV werd opgericht door voormalige executives en directeuren van NYMOX PHARMACEUTICAL CORP (“NYMX-F”) met als doel om de aandeelhouderswaarde in NYMOX (het Bedrijf) te herstellen. Met een engagement om de steile daling en volatiliteit van de aandelenprijs te overwinnen na de fnuikende beslissing tot schrapping van de beursnotering door NASDAQ, heeft CRNSV weerleggingsbrieven verstuurd naar alle aandeelhouders van het bedrijf en blijft het de nadruk leggen op het gebrek aan leiderschap van het bedrijf, de buitensporige beloning van het management, het onvermogen om het potentieel voor waardevolle en veelbelovende resultaten te realiseren door middel van een relatie met een zeer gerespecteerd bedrijf dat wereldwijd gespecialiseerd is in oplossingen voor de gezondheidszorg en geneesmiddelen en dat de expertise heeft om te helpen bij de marketing van het BPH-product (Benign Prostatic Hyperplasia) van het bedrijf, evenals het feit dat Nymox geen oplossing of plan heeft voor financieel herstel van de aandeelhouderswaarde. CRNSV is gevestigd in Carson City, in Nevada, en heeft kantoren in Londen. Documenten van CRNSV zijn beschikbaar via https://www.crnsv.com/.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Chris Riley

info@crnsv.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr