00:00 uur 28-07-2023

Committee to Restore Nymox Shareholder Value daagt Nymox-CEO Averback uit om 2022 FDA-weigering om correspondentie in te dienen ontvangen op 10 mei 2022 te publiceren

CARSON CITY, Nev. & LONDEN–(BUSINESS WIRE)– Het Committee to Restore Nymox Shareholder Value, LLC (CRNSV), met als doel de aandeelhouderswaarde in NYMOX PHARMACEUTICAL CORP (“NYMX-Q”) te recupereren, daagt het bedrijf vandaag uit om een zelden uitgegeven Refusal to File (RTF)-brief van de Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA) te publiceren in streven naar volledige transparantie en in het belang van alle aandeelhouders. Beleggers zullen dan kunnen bepalen hoe dicht het belangrijkste product van het bedrijf is bij goedkeuring op de kritieke Amerikaanse markt voor de behandeling van goedaardige prostaathyperplasie (BPH), evenals de geclaimde behandeling van kanker, zoals uiteengezet in de recente persberichten die gerecycleerd oud nieuws.

CRNSV is van mening dat dit het falen van het management van Nymox zal benadrukken om deze gegevens correct te presenteren aan de FDA, die formeel de beoordeling van de New Drug Application (NDA) heeft geweigerd in een zelden uitgegeven RTF-brief. Het zal recente verklaringen over de keyman-status weerleggen wanneer de resultaten worden gelezen.

Chris Riley, een van de oprichters van CRNSV, zegt: “Deze verhulde gevolgtrekkingen en twijfelachtige tactieken, waaronder intimiderende dreigementen met rechtszaken voor CRNSV-leden terwijl ze vergaderingen bijwonen met grote aandeelhouders en potentiële partners die blijk hebben gegeven van bekwaamheid en geduldig toegewijd zijn om meerdere grove tekortkomingen gecreëerd door het huidige management, typeren de acties van een NYMOX-managementteam van één persoon. De leiding is momenteel in de war en kan niet correct functioneren omdat ze opnieuw geen geld meer hebben.”

Over het Committee to Restore Nymox Shareholder Value, LLC (CRNSV)

CRNSV is opgericht door voormalige leidinggevenden van NYMOX PHARMACEUTICAL CORP (“NYMX-Q”) met als doel de aandeelhouderswaarde in NYMOX (het bedrijf) te herstellen. Met de toezegging om de sterke daling en volatiliteit van de aandelenkoers na de catastrofale NASDAQ-delistingbeslissing te boven te komen, heeft CRNSV weerleggingsbrieven gestuurd naar alle aandeelhouders van het bedrijf en blijft het gebrek aan leiderschap van het bedrijf benadrukken, het onvermogen om het potentieel voor waardevolle en veelbelovende resultaten te realiseren door een relatie met een zeer gerespecteerd wereldwijd bedrijf op het gebied van gezondheidszorg en gespecialiseerde apotheekoplossingen; met expertise om het goedaardige prostaathyperplasie (BPH) -product van het bedrijf te helpen commercialiseren, en Nymox’s gebrek aan oplossing of plan voor financieel herstel van aandeelhouderswaarde. Het hoofdkantoor is gevestigd in Carson City, Nevada, met kantoren in Londen. CRNSV-documenten zijn beschikbaar op https://www.crnsv.com/

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Chris Riley

info@crnsv.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr