23:33 uur 08-08-2023

Golf aandeelhouders voegt zich bij het comité om de Nymox-aandeelhouderwaarde te herstellen, website overspoeld met e-mails die ontevredenheid spuien over het bewind bij NYMOX

Surf naar https://www.crnsv.com/ om toe te treden

CARSON CITY, Nev. & LONDEN–(BUSINESS WIRE)– De Committee to Restore Nymox Shareholder Value, LLC (CRNSV), bedoeld om de aandeelhouderwaarde in NYMOX PHARMACEUTICAL CORP (“NYMX-F”; het Bedrijf) te herstellen, meldt een overweldigende respons van huidige Nymox-aandeelhouders, groot en klein, om tot de CRNSV toe te treden via een volledig hieraan gewijde website https://www.crnsv.com/.

In het belang van transparantie deelt CRNSV de volgende uittreksels uit enkele e-mails die van aandeelhouders over de hele wereld werden ontvangen, waarbij erop werd gelet om de identiteit en contactinformatie van de verzender te beschermen.

  • Chris – Jouw transparantie wordt bijzonder gewaardeerd, vooral na vele jaren heel weinig tot geen communicatie van een bedrijf waarin ik veel geld heb geïnvesteerd, en dat ons aandeelhouders in het duister liet. Ik kreeg oproepen van een aantal andere aandeelhouders, waarvan sommige heel wat invloed kunnen hebben. Laat ons opnieuw contact houden.
  • Hallo Chris — Ik kan ook het doordachte proces van PA (CEO Averback) niet vatten over hoe hij mogelijk denkt dat hij dit zonder geld op de markt zal kunnen brengen. Ik heb 519.000 aandelen en heel wat geld dat hierin vast staat omdat ik in het product geloof. Ik kan maar niet geloven dat een bedrijf zo slappetjes wordt beheerd. Ik hoop dat hiermee iets kan worden opgelost.
  • Mr. Riley — Ik was er mij van bewust dat niet alles vlot verliep in het Bedrijf maar ik was niet op de hoogte van de details. Ik was in de veronderstelling dat u in staat was om het geld bijeen te krijgen die nodig was om het voornaamste product van het bedrijf op de markt te brengen en het spijt me te horen dat u blijkbaar hetzelfde lot is beschoren als de vorige CFO. Van buitenaf gezien lijkt het erop dat het product heel wat in zijn mars heeft; het is beschamend dat een slechte executive die kans voor iedereen kan vergallen.
  • Chris, Ik heb jouw postings re: Nymox gezien. Als aandeelhouder sinds jaar en dag met meer dan 150.000 aandelen ben ik evenveel gefrustreerd als jij en de anderen. Ideeën hoe we Paul collectief op een ander actiepad kunnen krijgen? Ik krijg het gevoel dat de FDA-filing op dit punt waarschijnlijk een flop is en dat ze al jaren geleden wisten dat het zo kon zijn. Bedankt voor deze inspanning.
  • Chris — Ik ben een 68-jarige gepensioneerde die moet rondkomen met slechts een maandelijkse SS bijdrage, en de $ 10.000 die ik 6 jaar geleden in dit bedrijf heb geïnvesteerd is nu $ 1000 waard. Voor de meeste mensen is dit een hongerloon, maar geloof mij, het zou mijn oude dag een stuk makkelijker maken als dit bedrijf eindelijk eens zou doen waartoe het vele jaren lang beweerde in staat te zijn. Bedankt!
  • Chris — Dr A lijkt niet gehaast te zijn om aandeelhouders op de hoogte te houden of om Flex goedgekeurd te krijgen en op de markt te brengen. Grote aandeelhouders die Nymox met cash hebben gesteund, kunnen wel eens niet langer cash verstrekken wegens hun interesse in het voorstel van de potentiële partner.

VOEG U VANDAAG NOG BIJ ONS!

Alle aandeelhouders van Nymox die al geruime tijd in de problemen zitten, ongeacht de omvang van hun aandelen, worden uitgenodigd om zich snel bij de groeiende coalitie te voegen via de website https://www.crnsv.com/ en in te schrijven voor verdere updates. Er is geen verplichting om zich bij ons te voegen en er is geen ondersteuning vereist, verder zal alle persoonlijke contactinformatie en identificatie vertrouwelijk zijn en beschermd worden. CRNSV zal met elke aandeelhouder contact opnemen om deelname te bevestigen en steun verlenen voor de gevraagde wijzigingen bij Nymox.

Over de Committee to Restore Nymox Shareholder Value, LLC (CRNSV)

CRNSV werd opgericht door voormalige executives van de NYMOX PHARMACEUTICAL CORP (“NYMX-Q”) met als doel om aandeelhouderwaarde in NYMOX (het Bedrijf) te herstellen. Met als engagement om de steile daling en vluchtigheid van de aandeelprijs na de katastrofale beslissing voor schrapping van de NASDAQ-beursnotering het hoofd te bieden, heeft CRNSV weerleggingsbrieven verzonden naar alle aandeelhouders van het Bedrijf en blijft het hameren op het gebrek aan goed bestuur bij het Bedrijf, de onbekwaamheid om het potentieel voor waardevolle en beloftevolle resultaten te realiseren via een relatie met een sterk gerespecteerd, internationaal bedrijf dat zich toelegt op oplossingen voor de gezondheidszorg en gespecialiseerde geneesmiddelen met de nodig expertise om te helpen het BPH-product (Benign Prostatic Hyperplasia) van het bedrijf op de markt te brengen, en Nymox’s gebrek aan een oplossing of plan voorr financieel herstel van de aandeelhouderwaarde. Hoofdzetel gevestigd in Carson City, in Nevada, en kantoren in Londen. CRNSV-documenten zijn beschikbaar via https://www.crnsv.com/.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Chris Riley

info@crnsv.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr