07:24 uur 01-11-2023

Verimatrix wint 2023 Top Infosec Innovator Award

Accolade erkent gestaag leiderschap in technologie voor beveiliging van mobiele app’s

AIX-EN-PROVENCE, Frankrijk & SAN DIEGO–(BUSINESS WIRE)– Verimatrix, (Euronext Parijs: VMX) (Paris:VMX), de leider die de moderne geconnecteerde wereld sterker maakt met op mensen gerichte beveiliging, maakte vandaag bekend dat het een ‘Hot Company in Mobile App Security’ werd genoemd in de Top Infosec Innovator Awards van dit jaar, georganiseerd door Cyber Defense Magazine (CDM).

De CDM-erkenning geldt als ultieme erkenning van de sector voor Verimatrix’ oplossing Extended Threat Defense (XTD), die ontwikkelaars van mobiele app’s ongeëvenaarde beschermingen verschaft. Dit komt er nadat XTD eerder deze maand eveneens als winnaar werd aangekondigd van een Cybersecurity Breakthrough Award.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Investeerderscontact Verimatrix:
Jean-François Labadie, Chief Financial Officer

finance@verimatrix.com

Mediacontact Verimatrix:
Verenigde Staten

Matthew Zintel, Zintel Public Relations

matthew.zintel@zintelpr.com

Europa

Lara Joseph, Eskenzi PR

lara@eskenzipr.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr