00:08 uur 08-03-2023

Verimatrix wint hoofdprijzen voor kunstmatige intelligentie, beveiliging en merkgroei in Cybersecurity Excellence Awards 2023

Bedrijf sleept twee felbegeerde Gold Awards in de wacht in een van de meest bekende onderscheidingsprogramma’s van de branche

AIX-EN-PROVENCE, Frankrijk & SAN DIEGO–(BUSINESS WIRE)– Verimatrix, (Parijs:VMX) (Euronext Parijs: VMX), de leider in het versterken van de moderne verbonden wereld met mensgerichte beveiliging, heeft vandaag aangekondigd dat het bedrijf twee Gold Awards heeft ontvangen bij de Cybersecurity Excellence Awards van 2023.

De erkenning, met ontvangst van de hoogste onderscheiding in de categorieën Artificial Intelligence Security en Biggest Brand Growth, markeert de voortdurende groei van de Verimatrix XTD (Extended Threat Defense)-familie van cyberbeveiligingsoplossingen. Deze zijn gericht op het op unieke wijze aanpakken van de snelgroeiende bedreigingen die verband houden met mobiele apps en de onbeheerde consumentenapparaten die gebruikt kunnen worden als een wapen om de back-ends van bedrijven te infiltreren.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Contactpersoon voor beleggers bij Verimatrix:
Jean-François Labadie, Chief Financial Officer

finance@verimatrix.com

Contactpersoon voor media bij Verimatrix:
Matthew Zintel

matthew.zintel@zintelpr.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr